BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, February 24, 2011

Review: Centerpieces RM1 di Majlis Persandingan di Ipoh

p/s: yang follow dan linked lala, beri lala masa untuk balas budi k!


Entah berapa banyak centerpieces murah yang lala try cari.
Ukiran di buah-buahan, Buah as a centerpieces mengikut tema, Kegunaan Buah Epal, Menggunakan doily sepenuh jiwa, Centerpieces,
mane tau ada bridetobe yang nak amik idea dari entry lepas.


Centerpieces masa di Ipoh, lala tetap guna doily paper.
dan amik idea dari bawah ni. sorry, tak ingat source huhu
main save ja gambor.





apa yang lala buat ialah, ask Qisdhi Nicework to design a double of 12cm x 12cm pictures of us.


cut it into two, and put the pictures in the CD.
CD tu, lala kutip-kutip ja kat office.
print gambar 2ringgit. kiranya 1rm untuk satu centerpieces!
murah!murah!
doily paper, tak payah kire. sebab berlebih.


maka, jadi lah macam di bawah ni



dengan hanya RM1.00, anda mampu memiliki Centerpieces!
haha *gelak*

oh, yang sedihnya.
lala tak simpan satu pun centerpieces ni.

17 comments:

LittleSunshine said...

nice idea lala!!great job..murah..n sgt brilliant..

MIZZ SUE said...

cantik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sangat! like!

ElyaElmo said...

lala!!!kretipppppppp laa

Lala said...

thanks! memang jimat & mudah. sesuai utk lala yg last minute person yang berjimat!hehe

"cikkin" said...

lala hebat..!! hehe..praktikal & murah..hmm..adekah centerpiece pon tetamu amik bwk balik?

Lala said...

cikkin!!! sama ada tetamu bawak lari atau katering dah buang! huhu, sedih!

miss puteri said...

nak jugak! buatlah lagi!!hehe

mizzunderstood said...

bagusnye idea nie...
murah pun murah..kn??sgt creative..
=)

Adawiyah A.Halim said...

bgs la kreatif =) i like

lovelyadibah said...

:) wah!leh tiru la idea lala~..heee~

~The One Who's Hate To Go~ said...

u prove dat u are creative too Hasila! Brilliant! like3!

masmOna said...

kreatif lala! tapi sayangnya tak simpan satu pun -_-

Cik Una said...

cantek!!

~ mizzAmy ~ said...

sgt kreatif ok!!

Xora said...

Ini amat kreatif! Like!!

Lala said...

thanks all! sesape nak amik idea, silakan. jangan malu2!

N a d i a said...

kalau tahu, baik amek satu siap-siap.

Boleh buat sebagai doorgift.

Follow me, i'll follow back!