BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, March 15, 2011

Pregnant? kena sebar atau tidak?

pasti kita bersyukur yang amat sangat jika kita
bakal dikurniakan baby kan?

persoalannya perlu atau tidak berita baik ini
disebarkan.

ada yang kata, jangan sebar lagi (terutama di Facebook)
sampai baby betul-betul kuat dalam perut.
sampainya hati tak share berita gembira macam ni.
sampainya hati biarkan kewujudan baby dirahsiakan.
bukan orang lain, boleh doakan kesejahteraan baby kita?
atau kita takut untuk hadapi pertanyaan
sekiranya baby itu ditakdirkan lebih disayangi oleh ALLAH S.W.T.

bagi lala,
kongsilah.

seronok tahu, bila orang lain mendoakan.
hal selepasnya atau masa akan datang,
kita berserah pada Yang Maha Berkuasa.

sekarang, kita perlu sentiasa doakan
agar baby sihat walafiat dalam perut.
dan haruslah jaga diri jugak!


Berkongsi Nyawa.
boleh korang tolong doakan?
*senyum lebar-lebar*

25 comments:

"cikkin" said...

lala?? da berisi ke??
if betul..tahniah!!
cikkin doakan yang terbaik untuk lala n baby..=)

lovelyadibah said...

wah!suka sgt!:)tahniah lala!:)

cik anis said...

tahniah lala!!! ^_^

prinCessLiYaNa said...

ek kamu..sudah pregnant ke?...thniah..thniah..jage bby molek2..:)

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

TAHNIAH!!! SUKE2

Wan Adawiyah said...

Tahniah...ermmm berdasarkan pengalaman say bbaru nie lor..pregnant memang xbgtau sesiape kecuali yg rapat shja tetapi bila wan keguguran mereka pulak mengata lain plak..so redha jela pape org cakap..;-)

a L i N said...

Congrats dear!!!! Hepi utk kamu... take care byk2 ya? =)

TheBubblyMe said...

Congrats darl!! jaga diri baik baik =D

LisaLisut said...

good news are meant to be shared.hehe.no worries.congrats lala. take care! :)

nYomeL said...

congrats lala!
jaga diri and baby baik2 yer.. semoga segalanya dipermudahkan.. Amin. :D

Nurul Haslina said...
This comment has been removed by the author.
lina said...

wah! congrate lala :)

ElyaElmo said...

tahniah lala...insyaAllah yg baik2 aja untuk kamu:)

adlyn833 said...

congrats ye lala.jaga diri dan baby baik2 ye ;P

azlina aziz said...

OMG! Lala, congrats to both of you :D

Reen Tart Nenas said...

tahniah :)

Syima Syaz said...

congratz lala...ya allah happy nye....!!!

fitria said...

congtatz lala... take care diri kamu berdua ya.. :)

Naty said...

yeyy!! dh pregnant! congratsss... =)

farahfatihah said...

tahniah pn lala =P moga kandungan kamu sihat2 hendaknya =)

didieadila said...

Alhamdulillah!
congrats puan hasila! hiks..
moga semuanya baik2 buat kamu sekeluarga..aminnnnn :)

Cikgu Shida said...

wah..lala da pregnant.bestnye..tahniah..Alhamdulillah..semoga selamat semuanye yek!=p

aTy _faRed~ said...

mommy to be..?? alhamdulillah.. plz take a gud care of ur self key dear...:)

Lala said...

all dearies: thanks! alhamdullillah!

Putri Qaseh said...

Lala, Alhamdulilah syukur..Jage kandungan elok2..Doakan sy dikurniakan rezeki murah mcm kamu juga :)

Follow me, i'll follow back!