BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, March 9, 2011

Pelamin Nikah Dari Ari Wedding Couture!


Pelamin Siti Sarah & Syuib ni dari
Ari Wedding Couture ni,
memang chantek.
tapi yang lagi menawan kalbu adalah 
meletakkan barang hantaran di tepi-tepi tu.
pergh, memang terbaek!!




12 comments:

choclairissa @ intan said...

save space~ macam duduk dalam frame pun ade jgk ;)

Lala said...

a'ah, jimat ruang. at least, org boleh tngkap gambar dekat dengan pengantin!heee

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cantiknye pelamin tu.. =) comey je..

Yang Comel,
Khumaera Ismail

MIZZ SUE said...

mmg gempak!

~ mizzAmy ~ said...

practical. sebab jimat space. lagi satu, budak2 kecik tak terlanggar. good idea kan?

LisaLisut said...

la brg hntrn dia ke tepi tu?haha.honestly i tak meneliti pn wedding dia pye gmbr.haha.im not that particular ;p

hebat sungguh si ari tu kan.

K.I.N.A said...

kreatif..;)

Lala said...

maera, sue, amy, lisa & kina.
korang-korang yang belum kawen, boleh amik idea..hehe

eh, maera tak leh!hehehe

Shafa said...

wah, style baru ni. lepas ni mesti ramai yang nak ikut.

PurPLe LaDy AiFA said...

betol2! stujuuu. kemas and cantik!

iedayah said...

npk proper je kn...soooo suweeettt

iedayah said...

npk proper je kn...soooo suweeettt

Follow me, i'll follow back!