BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Sunday, October 31, 2010

Berkahwin Day - Xora. DiaTerimaNikahnya


SEDIH.
tak dapat jumpa B2b yang lain.
sampai dah jam 2 petang, mungkin kebanyakan B2b dah takder kat dewan.
*mulut cebik*


tapi ditampal bukti lala datang!
lala dapat jumpa xora aja.
xora sangat cantek kan?kan?


Kereta Pengantin!
en shahril pun kata "waah, bestnyer macam ni"





comey kan!
en shahril suka jugak.
lepas lala explain yang xora buat centerpieces dengan kad ini,
sebab kad kahwin terlebih cetak.







masa lala sampai, 
xora tengah makan,
lepas tu, hubby xora pulak bagi ucapan.
then dorang potong kek.
lagu masa potong kek, ialah.....*drum rolls*
Maher Zain - Barakallah.
*sweet lagi*
sengih-sengih tengok xora pertama kali.






baju xora cantek!



dapat jugak XOXO dengan xora.
xora tanya kenapa tak pakai pink!
*gelak*







sempat jugak lala amik muffin yang xora buat.
sedap!





ha, tengok!
lala datang.
tapi tak dapat jumpa korang.
sedih...waaaaa!!
Hana, Cik Belle, Elya, Nora, SK, Mysarah, dan yang lain!
dengar cite korang salah tegur,
ingatkan lala eh, rupenya miss sue!
*gelak*

oh, ada lagi. antara perbualan lala dan en shahril (yang tak tau blog ini),

en shahril: erm, izza keje mane sekarang, lala?
lala: ha? (buat-buat tak dengar)
en shahril: eh, izza ni kawan lala masa biler eh?
lala: hmm? (buat-buat tak paham soalan)
en shahril: matrik eh?
lala: haaaaaa......(angguk sambil tengok tempat lain)

*gelak*
*sorry eh sayang...nanti lala cite*

15 comments:

Khumaera Ismail said...

sygnye..kalo ta leh jumpe..lmbt sgt lala dtg..

ElyaElmo said...

lalaaaa.....alamak!!! tk roger2 nk dtgg...klo tak lehh konvoi reramaii......
kami pn blik masa xora tgh makan beradab tuuu....

Lala said...

khumaera: tulah, lala lambat. pegi cari hadiah utk xora dulu. *sedih*

elya: waaaa....tak dapat jumpa korang2! tapi takper, dapat jugak jumpa xora! *sedih lagiiiiiiiii*

amElyn said...

hi. i pun belum jumpa u!! =)

mizz sue said...

heheh...kelakar mase tu

hana yoriee said...

itu lah..lala punya pasal sampai tersalah tegur sue dah..hahaha..len kali mesti jumpa hokeyh? =)

Lala said...

amelyn: lala pun. tak jumper amelyn!huhu

mizz sue: naseb baek sue pun b2b, buatnyer org lain. ha, satu hal gak.hehe

hana: hehe,kelakor betul! takper, nnt ada Berkahwin Day b2b, kite jumpa lagi eh. next time, kite tukar no hp!hehe

anaztasias einz said...

saya pun sedih xjumpa lala ! lala sampai tu rasanya kami baru kuar. next time see ya !

Lala said...

tulah nora. lala datang lambat huhu
sedih ho! next time kite jumpa lah na!

PurPLe LaDy AiFA said...

cantik kannn die nye yellow tu.. suka! huhu

Lala said...

aifa: memang yellow the royal kan? comey!

Cik Belle said...

lala! isk3.. i rasa mesti kite macam selisih time tuh. sebab kiteorg keluar dewan time xora makan beradap. lepas tuh dok bergambar2 lagi kat luar. hehee

Lala said...

ha, atia! mungkin lah kot. patotlah lala masuk dalam, cari geng pink, takder..huhuhu

Xora said...

nk tanya lagi "kenapa tak pakai pink? " heheheh.. terima kasih lala sudi datang! yg penting, sempat bawa lari muffin.

Lala said...

xora, sebab takder baju pink yang sopan untuk dipakai pegi kenduri xora..hehe itulah paling sopan..hehe

iyah! muffin dimkn seorang tanpa dikongsi dgn en shahril.*gelak*

Follow me, i'll follow back!