BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Friday, November 5, 2010

Tekad (sticky post)- updated!

announcement:
lala rasa lala nak continue balik mensharing what i did for my Berkahwin Day!
oyay!!
sebab?
en shahril masih tidak tahu ini blog dan keadaan seperti reda sekarang.
the true is, en shahril and cik lala is in one office. (Jaw-Dropping huh?hehe)
en shahril tingkat 1, cik lala tingkat 11.
jadi, for those yang baca ini blog especially people at MQA,
pleaseeee, make it silence.
feel free to read and drop some comments.
of coz, lala love it to share.
and akan beritahu tentang ini blog pada en shahril once we've get married.
thanks, dear all!
you're awesome!!
*hati lega*

(di bawah ini, entry lama)
i've decided.
to stop telling people about our wedding.
*sedih*
tapi jangan sedih.
lala akan jadi silent reader dan
menjadi orang paling aktif komen entry kamu semua!
B2B yang sangat sweet, kamu semua hebat. my Besties dalam alam siber.
dan kalau ada benda menarik untuk dikongsi, lala pasti akan buat post di sini eh, eh?
to help other B2b mungkin?
sayang blog ni. jadi lala akan aktifkan blog korang dengan blog ini eh!
sesape nak lala linked blog, just leave your link at this entry's comment. lala pasti linked and followed korang. *senyum*
p/s: please jangan lupa ajak lala kalau korang kawen tau,
dan lala pasti jemput kamu semua!
*hugs*
*senyum lebar-lebar*
p/s lagi: jangan fikir kenduri tak jadi lak. haip,5 February 2011 itu pasti . insyaALLAH. mark your calendar.

54 comments:

mysarah said...

ala lala.. tak best la camtu. fiance tak suke yer u blogging about ur wedd prep?

will miss u dear T___T

dyn said...

lala dearie, nape xnak tulis lagi?
sedihnye, kurang sorunk b2b yg nak sharing d idea...
will miss u too~

Lala said...

ala jangan lah sedih, lala sedih gak.

takper,takper. lala stil ada ni. akan jadi aktif juga memberi komen kat korang!

of coz miss2 u all jugak!

Meey@ said...

alaaa..what happened ni lala?
tak besh la cenggini =(

Miss Inaza said...

I hope once in a while tak pun selalu lala ada update blog jugak ok?

5 months to your wedding day.. =) good luck on preparations dan kalau kusut2 tu.. blog lah bagi releasekan tension.. we're here to be ure loyal readers..

.: an :. said...

slalu blogwalking kat 'hanya kisah kita'. pasni msti rindu nak bc post lala... hmm... tp.. perlu pentingkn dl pndpt@ permintaan org yg penting dlm hidup kita kan... xpelah... thnks 4 sharing good info dlm blog ni. jgn lupe 'tinggalkn jejak' kat blog2 kami ea.. mis u dear!

Lala said...

aiyok. jangan bagi lala sedih! *gelak paksa*

takper wahai b2b semua, lala tetap baca korang punye blog tau. dan akan publish entry jugak kat sini.
tengah cari idea ni ha. hehe

cik yaya said...

nape lala..
truskan la =(
suke baca entry2 lala
silent reader..hehee

Lala said...

takper.takper. lala ada kat sni. korang ja jangan berhenti tulis tau. lala followed korang punyer cite.

fia said...

lal teruskan jelah..blogging bukan bermaksud kita bermegah2 org syok sendiri ..kita just nak share denagan kawan di alam maya..will mis u dear...

sk said...

alaaaaaaa.. jgn la stop blogging!!
nnt i kekurangan bahan bacaan!!

Lala said...

fia + sk : ada perkara yang buat lala tak smbung tulis. takper, lala mesti buat jugak entri kat blog ni. semua wajib baca ha nnt! hehe

sedih pulak macam nak berpisah
*lap air mata*
lala ada kat sni jugak. akan baca setiap entry korang semua!

missCHOKODOX said...

asal lala..ade yg tak suka lala ke? or dapat warning dari sesapa? so sad sebab tak dapat bace coretan lala pasal ur big day preparation :(

masmOna said...

alaa..kenapa? why? whae? sedih sedih lah cenggini. lala pls keep in touch jugak tau? hugs!

~CiK NadiRa~ said...

knapa lala mau pg?sob2..sob2...kurang dh sorang b2b utk sharing2..keep in touch!..kalau singgah blog tinggalkan 'kesan' tau..hugs~..xoxo..

~ thalhazlin ~ said...

lala. tak mow la stop writting.. huhuk.

Reen Tart Nenas said...

ala... kalau tak cerita pasal kawen, cerita la pasal lain :)

Lala said...

chokodox: sedih juga. tapi bukan sebab kene warning ke ape. tapi rase tak selesa kot nk teruskan.huhu

mas : mestilah kene keep in touch. lala pasti rajin baca entri kamu.

nadira : janji! pasti jejak ditinggalkan.

thalhazlin: takper, nanti buat review ja. macam u buat review nikah. sweet sangat!

reen: pasti. blog ni lala sayang.
*sedihnye*


dear all, jangan risau eh. lala tetap support dan komen entri korang. hehehe

PurPLe LaDy AiFA said...

kenape2? kenape2? haish... tulis la jugak..tulis la..

Lala said...

hehe.tak per aifa! lala tetap membaca korang nyer entry!hehe

luvira said...

lala..sedey..huk..huk..

Khumaera Ismail said...

alaaa..nape camtu lala.. =(

sharifuddin N shakina said...

T_T..ur writing is so sweet..dont stop dear..

sharifuddin N shakina said...

T_T..ur writing is so sweet..dont stop dear..

Lala said...

dear semua yg sgt dearie,

lala sentiasa ada, yg penting kite semua still besties di alam cyber.hehe

anaztasias einz said...

lala, nora dah xguna dah link nora aira tu :( ada masa nanti exchange with my new link yea :) tengs dear.

http://norapurplebridez.blogspot.com/

keep in touch :)

Lala said...

haik, nape tukar link nora?
ok2, segera diupdate!

Renee Meow said...

meowmeow pretty blog owner..

meh ler pick up ur award here at my blog :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Nora Anne Burn said...

lala...feel free to pick ur award at my page..;)

Lala said...

renee: waa....sangat terharu! baek, akan terjah ke blog renee.*hugs*

nora: lala akan mencuri award itu. thanks banyak! hehe *hugs*

Renee Meow said...

lala : hehe welcome :) yeay u akan continue blogging about ur preps yea.. *suka*


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Lala said...

a'ah.nak start balik cite. tapi kelakar, sebab tak tau nak start kat maner. hee

ElyaElmo said...

lala...buat 5 feb yeh....
nak tahu tak, date ni dlm perancangan kami jugak.tami masih belum finalise lagi...he3..

Lala said...

a'ah, InsyaAllah, february 5th! hehe
elya pun sama eh, nanti tak dapatlah kite g kenduri kite sama-sama.

wish u all the best ja tau.

ElyaElmo said...

tak sure lagiii..blom finalise lagi..tapi tarikh tu mmg dlm list :D

Lala said...

ha,nnt elya gtau lah..! tak lama dah 5 feb ni, kite sama2 usaha ke arah itu!

Gadis.. said...

ala.. sy baru je nak follow akak.. huhuhu.. apa2 pun tahniah ya akak..

selamat pengantin Baru

Lala said...

hai, dear! sis dah start tulis balik pasal kawen2 ni. ha, follow meh!

.::DinCma::. said...

hai lala..
1st time cma msuk blog lala nie..
sudah jatuh cinta sama ini blog..
cma trus jd follower lala..

Lala said...

hai dincma! selamat datang ke "hanya kisah kita nak kawen" hehee

mari kita share kisah kita!

R-YuzSha said...

hye lala..
Hepi to be here.. Nice blog! suke.. suke.. *senyum*

ilyana said...

lala..x salah lah share2 kn...coz im panic sgt2..actually my wedding dress ade prob..

Lala said...

R: hehe thanks! jemput tgk lagi nnt eh dear!

ilyana: ha, boleh2.mari share sama-sama eh!
waa...what happen dgn wed dress kamu? mari sy baca!hehe

eyanne said...

tarikh kawen kita sm la cik lala...

Lala said...

eyanne: oh, sama ke? jadi, mari sama-sama support utk Berkahwin Day!! yabedabedu!!hehe

Khumaera Ismail said...

yeah~!! lala is back ;)

Lala said...

yay! lala is back!!!hehee

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sweet nye.. buat blog semata mata menulis perjalanan ke gerbang perkahwinan.. apapun suka blog kamu. tak berat sgt

Lala said...

hai dear! ha, semata-mata pasal kawen, supaya boleh nampak apa yg dah buat, n apa yg belum.
dan pastinyer, banyak yang belum!hehe

Lovely Emy said...

maybe dia xsuka sebab xsurprise kot..

Lovely Emy said...

kita tanya bf kita, kalau nak buat blog pasal kitorg kawin boleh, dia pun xkasi, dia kata, takut xjadi. hopefully ur encik hubby xmarah u bila dia tahu u bgtahu dia nti ek, take care girl.!! wish u the best.. :D

Lala said...

takot my tunang tak suke klu kite cite hal kami. at least, bile dia dh tau nnt n tak suke, stop aja blog ini. hehehe

nurayunni said...

nice blog...

Lala said...

emy: arap my tunang suka smbil terharu.hehe

ayunni: thanks dear!

Follow me, i'll follow back!