BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, November 9, 2010

CupCake Craft & Handmade Card Giveaway!


their first ever giveaway dan memang patut lah join!
caranya sangat-sangat mudah.
only 2 steps require..
  1. Leave your comment (a short one will do) with your contact details (email address) here at this giveaway post. (DONE)
  2. Follow this blog.  (sudah lama DONE)
akan hanya ada 1 lucky winner yang akan dapat present kebaboom dari 
iaitu Tri-Shutter Album


dan air liur korang pasti meleleh.
first time lala tengok blog this lovely sisters,
lala terus order Tri-Shutter Card for En shahril's birthday.
selepas itu, terus aja this sisters closed order.
*sedih*


tapi, tapi, ada special edition untuk order Hari Raya Card.
lala tak sempat nak buat post tentang card itu,
tapi lala antara the lucky 10!


lala nak lagi order card di Blog ni,
tapi disebabkan the sisters still tak bukak order, lala ambik inisiatif buat sendiri.
itu pun, ambik ilham dari dorang jugak.
itu pun, en shahril tak percaya lala buat sendiri.
aiyok, mestilah kalau the fadzni atau adilah buat lagi gempak!

*we're married in less than 3 months now*


sekarang, dorang buat Giveaway,
sangat lah excited mahu!
then, boleh jadi surprise card for en shahril,
masa kami punyer Berkahwin Day nanti.


the sisters

p/s: They are now open order for available design.
jadi, cepat grab!

2 comments:

fadzni & azilah said...

Cik Lala,

Thank u for this sweet entry.. means a lot, and thank u sebab order dr kitorg.. anyway, tag album tu lawa :) rajin2 buat nanti makin lawa jadiknye..

xx,
Azilah
CupCakeCraft & Handmade Card

Lala said...

hai dear!
terima kasih kerana memberi semangat!hehehe *gelak*

Follow me, i'll follow back!