BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, December 27, 2010

Kegunaan buah epal

jangan ingat epal untuk makan sahaja.
hiasan pun boleh!








credit : stylemepretty


ada juga jadikan epal sebagai gift untuk tetamu.
nice ho!

sesuai juga jika theme kamu, ada elemen warna merah!
awesome!

23 comments:

lovelyadibah said...

eh dh lain layout blog..hampir2 xkenal td..hehehehe~..nice la epal nie :) sweet and yummy!

Lala said...

hai adibah! lala tukar layout baru. kasi segar sikit! hehehe

kalau tema merah, cantik!

harzharun said...

lala...oooo tukar skin yea...aku pun nak tukar skin...tp x jupe skin yg best...last2 blog aku plain je..bosan!!!...tp xpelah..korang nak baca isinya..isi blog aku harap2 x bosan la..hahaha..

ok..epal...epal...dulu ms aku diet x mkn nasi, aku mkn epal SAHAJA tiap2 hari sampai muak nak muntah wei...

apa aku melalut ni...hehe...cuma nak tmbh, aku pernh gi pameran pengantin...ada bridal butik tu, guna epal as penghias pelamin...dia gantung epal ijau n anggur ijau selang seli dgn fresh flower..cantik giler...aku ada snap gambar & letak dlm blog dulu...t, kalo aku rajin, aku tulis sal ni balik yea..kira respon kpd entry ko ni la...

ok lah..sekian...lama x ngomen, sekali ngomen tiba2 panjang la pulak..hehe

Lala said...

semangat ko bagi semangat!hehe blog ni ngokngek. last2 lala tukar layout baru! weeee! best2. cari kat google ja!

nk turunkan berat, mkn epal kah? tak lalu jugak!

ha, orait bebeh! nanti kasi link, boleh gak tgk2. tgh cari idea table centerpieces ni. pergh, pening! nak jimat dan simple!

pnjg, berinfo takper babe!hehe

cik syahira said...

assalamualaikum lala.

cantik layout ni.

ok, nak share tentang apple juga. saya pernah attended satu majlis deko dia guna red n green apple. merata-rata. dari hantaran, pelamin hingga meja makan. sekali pandang macam cerita desperate housewives pula. banyank apple. cantik. unik. idea yang segar.

Lala said...

waalaikummusalam syahira!

thanks! layout yg senang. hehe

comeynyer kalau guna buah as masterpieces kan! segala-galanya buah, tapi takot membazir huhu

Miss Marea said...

ha ah la kan..mcm cantik je kalau guna epal..mcm cik syahira ckp..red apple = desperate housewife...emmm menarik..ok ok..idea sudah mari ahaks... :)

Lala said...

hai marea! red apple = desperate housewives = SEXY! hehe

PurPLe LaDy AiFA said...

aritu g wedding sarah die mmg pakai deco macam gambar first tue.. super awesome!

Miss Marea said...

ooh yess... i loike SEXY...!! :P

Lala said...

aifa: nak tengok gambar wedding tu!hehe

marea: oyyes!

cik syahira said...

dear lala n marea,

sexy?? >_< ahhaha. lala, guna apple tiada pembaziran tau. ok je. kan marea? kan? end up, buat emergency door gift pada tetamu. wink.

Lala said...

syahira~ hehe bayangkan eva longoria makan epal merah. sexy tak? sexy tak? hehe

ha, menarik jugak. tahan lama ke epal eh?

Miss Marea said...

ha ah kan..tak membazir pun rasenye..sbb benda tu leh mkn.. silap hari bulan ade je tangan yg petik sendiri hahaha..epal leh thn lame..seminggu pun leh tahan kot..kalau fresh flower sehari je cantiknye..msk hr ke 2 dah layu...ok sgt kot rasenye kalau guna epal..dah sudah majlis sape nak epal tu amik je la..sedekah jugak tu...betul tak hehehe ('',)v

Lala said...

tapi,tapi, lala nak guna buah yang sama dengan tema. which is biru, marea....huhuhu ada buah warna biru?hehe

Miss Marea said...

oooo biru...blue berry biru tak kaler dia..hehehe..kalu cenggitu tak bleh la nak pakai epal...tak pun kalau nak pakai epal gak balut epal tu ngan plastik biru..plastik ape eh org panggil..dia ade kaler merah, oren..kalau dulu2 org buat balut wajik ke dodol ke...

Lala said...

marea!!! awesome! balut epal tu dengan warna biru. ish, perlu diusulkan kepada tunang nih! wee..thanks! love-love u lah! hehehe

Miss Marea said...

cayalah..chayok..chayok... \(^_^)/

Lala said...

thanks marea! perlu usaha lebih gigih!

Miss Marea said...

betul2..marea pun tgh pening nak prepare nak kawen nih...huhu
lala nak tanye..mcm mane lala buat comment ni link terus ke email? hehehe saya budak baru belajar...ehehehe

Lala said...

alololo..comeynyer budak ni! hehe

u pegi dashboard >>> setting >>> comments >>> Comment notification email. u isi ja emel u kat situ. nanti setiap komen dia hantor kat emel. hehehe

20sen ha di atas tutorial ini,SEXY!hehe

Miss Marea said...

hehehe nah 20sen..g maen jauh2 ahahaha...
TQ..muach! auwch SEXY...keh keh keh

Lala said...

hahahaha u're most welcome!

Follow me, i'll follow back!