BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, March 15, 2011

Review : Bridesmaid Dress vs Flower Girls Dresses

cun kan kalau dapat bridesmaid dresses yang 
sedondon, sekata dan tidak menutupi Pengantin!

*images semua digoogle*






kalau bright color yang warna-warni pun,
macam menawan hati!



untuk Majlis Persandingan Di Ipoh,
lala ada seorang ja pengapit.
yang ada, 8 Flower Girls,
dan 1 Flower boy!


*kelik gambor untuk gelak*

dan semuanya anak buah sendiri!
kelakor lak tengok muka dan gaya sorang-sorang!
giles susah OP nak aturkan.


15 comments:

masmOna said...

hihi..cumel!!!semua dah cuba yg terbaik utk hasilkan pose yg comel.hihi

a L i N said...

Kenapa pengantin mcm tersepit je? =)

Lala said...

mas: pose itu ja, lama gile nak set up!hehe

alin: pengantin kene himpit dgn budak!hahaha

"cikkin" said...

cute nye lala..hihi..=)

veesakura said...

cute sangattt!!

LittleSunshine said...

suka pelamin lala..cantik..
he3..pengantin tersepit with budak2 kecik =)..
1st picca tu my wedding fren =)

farahfatihah said...

betul betul betul....warna kena kontra ngan pengantin kalau x nnti tenggelam

~ mizzAmy ~ said...

sangat comel!! saya tak ramai anak sedara and cousin semua pun mcm mostly dah besar. susah nak carik flower girls yg tomei2.

Lala said...

all dearies: memang lucu pun kalau ingat balik moment ni, dengan tersepit2, dengan anak buah nak lari, dengan irfan syok makan cupcakes. haha

Nadya Zahid said...

lala-comey la ur flower girls n boy tuh...huhuhuhu
nadya xde byk anak buah..so terpakse amik kwn2 yg dah besar jd bridesmaid..huhuhuh

K.I.N.A said...

comel!!!!!haha

Lala said...

nadya: bridesmaid pun chantek ape!! janji jgn overshadow pengantin! kalau budak2, takper sikit. hehe

kina: perkenalkan, anak buah lala semuanya!hehe

iedayah said...

meriahnye lala..rmi sungguh ank buah ek..comel3

miss.leli.lott said...

sangat cumel... (^_~)

Lala said...

iedayah: hehe meriah dgn anak buah..kecoh dorang ni..hehehe

hai miss.leli.lott!! anak buah lala memang comey2 belaka!

Follow me, i'll follow back!