BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, March 16, 2011

We love BBF!

We <3 Bride Blogger Forever!



Korang sedar tak, group BBF ni
sangat BEST?
sharing, caring, loving!

serius love love BBF!

tak dapat nak join Gathering BBF!
sedih!

jadi untuk menyedapkan hati, 
semangat tau letakkan logo BBF
kat tepi sidebar!
ikot KINA buat.


10 comments:

Cik Una said...

mcm mana nk join group ni eh...

lovelyadibah said...

apsal xpg??:(

Lala said...

una, aktifkan diri berkomen2 ja!hehe kami ada FB (secret group) jugak!hehe

diba: ada hal masa tu! sedih!

NaniE said...

eh, ada gathering ke? camne nak join nih..?

Dia.Honey said...

huhuhuh tak dapat nak join =(

LittleSunshine said...

insyallah liza join

Lala said...

nanie: janji anda adalah bridetobe and blogger, kira join lah!hehe

honey: sedih kan tak dpt join!huhu

liza! bestnyer..nnt cite k!

Nadya Zahid said...

Lala-nadya pon sedih coz xdpt join..ade urusan di luar kota mase tu...
yes.....BBF mmg TERBAEKKKKKKKKK!!!
sayang korang sume :)

GoJeS said...

dh kawin baru jmp byk sgt blog b2b..byk sgt info...sgt awesome..dan rs mcm nk kawin lg skali...huhuhu..slmt berkenalan lala...blog anda hebat:)

Lala said...

hai gojes! u memang gojes lah! hehe memang group b2b ni byk info, and kite boleh share mcm2! all girls!hehe

thanks puji blog tak seberapa ni!

Follow me, i'll follow back!