BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, November 2, 2010

Berkongsi Tarikh


5 February 2011 bersamaan 2 Rabiulawal 1432
dengan izin Allah.
itu tarikh Berkahwin Day kami.

dan pasti juga b2b yang sharing tarikh yang sama kan.
sweet!
yang dapat dikesan ialah:

Eyanne : TanggalFebruaryTwentyeleven

Lina : Lina's life n style

Cik Syafa : Just You & I

Cik Sue: From Saya to Sayang 

Eka : CerEKA


tinggal 3 bulan dan 2 hari untuk Berkahwin Day.
kamu dan kamu, sama-sama cargas untuk Berkahwin Day kita na!

23 comments:

lina said...

lala,

boleh kite saling meng'update' each other kan? nice to meet u in blog world :)

Lala said...

ye2..! saling igtkan tarikh Berkahwin Day dah nk dekat.hehe

nice to meet lina too!

safiyyah osman said...

waah sis..dah xlama:)..
gud luck dan harap semuanya lancar:)

rose said...

wah..xlama dah 2..semoga semuanya berjalan lancar.. =)

reen said...

hi..kt pun bulan yg same..tp kt blogger yg sgt tak aktif..n memerhati je..hehe..

masmOna said...

lala!
5hb 2 adalah hari tandang mas!
hua hua.
boleh dikira share tarikh jugak ke?
hihi :P

Lala said...

mas!
ini juga dikire berkongsi tarikh tu! aiyok, ini bermkna, tak dapat nak datang mubin punyer kenduri! oh, sedih dalam gembire!hehe

eyanne said...

lala... i nikah seminggu awal la 29/1 tu..kndri nnt 5/2 huhu

Lala said...

oo..majlis aja yang sama eh dear..
lala nikah pagi 5feb itu. insyaALLAH.hehe

tonziluv said...

hehehe mine on 3rd February 2011 tue..jemput la dtg ye..

Lala said...

azue: azue buat kenduri kat maner ni? aiyok, sudah dekat sgt mahu ke kenduri azue ni! heehee masa azue punyer Berkahwin Day, maybe lala tgh perintah berkurung. *gelak*

CikSyafa said...

berkongsi tarikh! Syafa 5feb juga ^__^

Lala said...

eh, syafa pun? waa...marilah kite DIY mane-mane yang patut! yeehaaa!!

Renee Meow said...

meow~

chantek date tu.. wah 4 b2b share d same date.. besh la korang bleh meng'update' each other.. :)



meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

.::DinCma::. said...

Lala...
sweet bride n groom to be..
x lama lg dah tu..
smoga semuanya berjln lancar..

Lala said...

renee: tulah, bgus juga, nnt boleh igt2kan..hehe

Cma: thanks dear!marilah berjuang!!hehe

anaztasias aira said...

wah makin rancak jom sama2 wat wed prepare yok =)

ciksue said...

dear..ciksu pon kawen 5 feb..ramainye b2b yg share date ni kan..hehe...

salam perkenalan..ciksu dah folo u...

Anonymous said...

same day!

ElyaElmo said...

elya klo tak nk ambik tarikh ni gak lala...
tapi rasanyeee mcm tak smepat jeee nk buat preps....cuak :-s

Lala said...

nora, kenelah rancak. tinggal baper hari dah ni!hehe

ciksue: oh, sama hari jugak! waa..cepat push lala buat persiapan Berkahwin Day. lala malasnyer..huhu

ms anon: sama jugak?if only i know who are u...huhu

elya: oh, jadi tak dapat nak beramai-ramai lah?hehe

eka zahid said...

sama tarikh!!!! excited plak tgk ada org sama tarikh. :P

Lala said...

hai eka! waa...ada lagi yang sama tarikh eh. ok, updated kat entry!

Follow me, i'll follow back!