BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, November 1, 2010

Konon nak DIY

DIY
Design-it-yourself atau Do-it-yourself!
teringinnya nak buat sesuatu untuk Berkahwin Day nanti.
cuma tengah fikir, apakah yang paling senang, dan tidaklah memerlukan otak untuk buat.

macam tutorial DIY kat bawah ni!
untuk apa, masih tak tau gak.
saja testing ja dulu.


credit: Elephantine




ni pulak yang lala hampir-hampir-berjaya-buat-tapi-taklah-jadi-sangat!



tupun, letak atas kad kawen Xora.
amik semangat dia.
*gelak*

cuma heran macam maner nak lekatkan hujung tu?
tutorial ni tak lengkap!
aiyok!

updated - rupenye biler teliti balik tutorial tu,
lala salah lipat!
kene lipat dari hujung, sampai hujung dalam.
jadi, macam gambar di bawah!


 *cantik dan kemas lah sikit!*
*gelak*

9 comments:

mizz sue said...

mcm best jer..ha ahh..cam ner nak lekat tu

Khumaera Ismail said...

lawa la.... =)

lina said...

lala,

lina rase hujung tu gam sikit2 secara melintang kat bahagian bawah. * erk lala paham ke?

mcm2 kita nak diy utk wedding kan? tapi ade yang tak leh nak buat sebab masa. kagum to those yg berjaya diy mcm2.

Lala said...

sue: tgh fikir! lala rase lala dah buat terbalik. bukan lipat dari dalam, lipat start dari luar kan?

khumaera: mari tolong lala buat..!

lina: lala rase salah lipat lah..hehe
mesti, semangat DIY ni!

ElyaElmo said...

ramainyeee yg gigih meng-DIY ni..elya smpai skang belum sampai seru tuk DIY...huhuhu

Lala said...

erm, datang seru biler en shahril suka majlis xora. hehe semua buat sendiri.

iedayah said...

diy tu bgus n jimat dear..best tau lala bl tgk hasil tgn kite menDIY something 4 our big day dear..btw,comel gk bunga yg u wat tu..bley wat as a centrepiece

Lala said...

iedayah: memang puas hati dan paling penting JIMAT. pastu mesti seronok tengok org dtg kenduri.

tgh pk nk buat ape dgn bunga tu. cuba naseb ja tu.hehe

cheQmOomOo said...

bru try wat..alemak..hudus pule T_T

Follow me, i'll follow back!