BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Sunday, August 15, 2010

jangan bising2, nanti Rizalman marah.



ha, just blogwalking pagi-pagi ni.
lama tak jenguk dan lama blog rizalman tidak diupdate.


http://rizalmanibrahim.blogspot.com/


act, ni bukan kesah lala nk menempah baju nikah kat rizalman..
(gugur jantung nak membayar nanti)
tapi just nk share rekaan hantaran yang rizalman buat.


rizalman guna fresh flower rasenye ni.
simple tapi leleh air liur lagi dibuatnya.


ha, kat entry ni kata,
'jangan tiru, tak baik bulan2 puasa ni'
jadi, boleh ditiru lepas bulan puasa ke eh??
*gelak ngilai*

tak baek lak rasa nak tiru bila rizalman tulis gitu.
tapi apa salahnya kan, kalau ia bagi idea baru kat Bride-To-Be macam kita semua!
aiyok, suka sangat begini!





*ini apa ye? macam teppayaki ja..!*






*kalau perasan, menawan jugak kalau gabungan hijau, putih dan silver kan?*
oh, very sexy!






*ooo...pakai bantal putih melepak untuk naik seri lagi*
(gaya macam nak tiru)

semua gambar ihsan : Rizalman


ala....
boleh lah..nak tiru!!!




17 comments:

Xora said...

tu bukan teppayaki. tu macaroon :)

Lala said...

oh, *malu* hehe
macaroon? *blur* apakah itu?

Lala said...

oh, *malu* hehe
macaroon? *blur* apakah itu?

puan rocker said...

yg pic awal tu macaron dear. it's a french sweet confectionery. :)

anyway lawa kan the deco. i suka! :)

Lala said...

oh ok! tak pernah dengar dan tak pernah rasa lak hehe
naseb xora dan aim membantu.

ish, nape terliur nak cuba macaron ni?hehe

puan rocker said...

macaron ni nice gila dear! u shud try. nutella macarons from rain-dough pn super nice juga.

Hana said...

oh.. macarons.. nampak cam kueh dorayaki.. hehe.. tapi nice la deco dia.. simple tapi chanteq

Lala said...

aim: kat maner nk cari macaron ni?

hana: hana pernah mkn jugak? teringin nya..

Sya Sakura said...

itu ialah macaron.. sya pon ade gak fikir2 nak wat hantaran, tp malas nk pg beli sbb kene pg beli 1-2 days earlier sbb kalau simpan lelama dlm fridge dh x bape sedap. huhu..

PurPLe LaDy AiFA said...

oh macarons! sedaaaaapppppp. aritu tempah chocolate macarons dr kawan, filling chocolate. ouh, sedap! KL byk jual macarons tu lala.. =)

Lala said...

sya + aifa : kenapa lala tidak pernah terdedah dgn macarons ni? hehe KL byk jual? contoh tempat? bulan puasa ni teringin lah pulak!!

Miss Inaza said...

Wahh!! Macaroons! ni sedap sangat~~ just melts in the mouth.. ehee.. aduhhh mengapa lah time bulan puasa ni teringin plak nak makan macaroons.. tempting betul lah picture tu.. hehe

btw, kat blog http://cookingismypassion.blogspot.com ada recipe buat macaroons ;) saya tak pernah cuba tapi looks delicious!

Lala said...

hai inaza!

memang sangat tempting lor..
lala dah tengok kat link, sangat terliur jugak. wonder where to catch this at here. bet inaza know where to find at brunei rite.

ElyaElmo said...

cantik laaa ..!!!~nk tiru bolehhh :p

Lala said...

jom tiru sama-sama...tapi lepas puasa tau!hehe

Ilriz said...

hi, klu nk rsa macarons, I ada buat. bleh tgk kt sni. http://jaja-bakery.blogspot.com

Anonymous said...

I love hanyakisahkita.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Follow me, i'll follow back!