BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Friday, November 26, 2010

Baju Nikah dah siap tapi malas nak amik


masih ingat keinginan baju nikah begini,
hanya itu ja permintaan Lala


tapi,



semalam petang dapat message berbunyi:
"salam baju dah siap buat manik. dah boleh datang ambil..
butang balut kita tak dapat buat.. harap maaf."


tu sebab malas nak amik.
first time fitting, memang dorang kata tak boleh buat butang balut tu.
maka, lala kata nak jugak. *degil*
pastu, dorang kata akan cuba sedayanya. *sekadar ambil hati kot*
then, petang semalam dapat message gitu.


tidak seperti yang diingini.
baju nikah yang hanya baju kurung moden itu,
yang simple itu, akan nampak lebih simple tahap yang sangat simple.


takper,takper.
taknak stress, anggap aja dugaan orang nak berkahwin.
apa yang kita nak, tak semua dapat.
*senyum cebik*


16 comments:

cha said...

ala jgnla murung2 k.mane tau ok ke.cuba tgk dulu :)

Lala said...

cha: sedih...dah lah baju nikah lala simple ja...maka, risau akan nmpk kosong ja nnt..huhuhhuhu

cha said...

simple is better kdg2. kdg2 yg simple tulah cantik. trust me :)

Lala said...

ya,chaaa..harap sangat! huhu percayakan kamu!

anaztasias aira said...

simplicity is the best !! ok dont worry dear, try to believe its ok ek =) Insya Allah.

.::DinCma::. said...

Lala..
xmau sedih2..sabar k..
w/pun ssh nak tma yg penting g tgk dulu k..harap ok..

Lala said...

nora: iye,iye. arap hati ok. dapat terima aja baju tu seadanya.

Cma: rasa down lah..huhu baju tu akan jadi macam baju kurung kosong aja..

didieadila said...

ala jgn sedey2 k..add more on acsesories msti ok nt ;)

Lala said...

didie: ya, arapkan assesories nanti. huhu

eyanne said...

less is more..hehe msti cntiknye la..

Lala said...

eyanne: arap2..*amin*

Anonymous said...

xtry tnya kat taylor lain ke yg boleh buat butang balut tu saje ke.. kahwin ni skali je seumur hidup (insyaallah), mstilah nak yg terbaik kan.. itu cadangan sahaja..

Lala said...

hai ms anon, =):
tulah, ingat nak tanya kat tailor, tambah butang tu. suka bebenor nih!huhu

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

g la tgk dulu yank.. mana tau kot2 tantik.. dun worry la... kalu tuan yg pakai tu tantik, kompom tantik baju tu.. senyum cikit.... haaaaa cam tu la..

Lala said...

fisha: baek. nasihat diterima. ngee. arap oklah. doa sekali!huhu baju kurung biasa ja pun..huhu

lovelyadibah said...

la..padanla xnk amik baju..:)
rupanya xdpt apa yang dier nk :)

jangan la sedey..mesti ada yg leh diorg tambah2kan kan??

t mesti cantik :)

gudluck lala:)

Follow me, i'll follow back!