BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, December 23, 2010

Menggunakan Doily sepenuh jiwa


Lala tidak terkecuali dalam kegilaan Doily Paper ini, ok!
cuma tak pasti macam maner nak gunakan.
bayangkan beli sesuka hati, sekarang dah blur nak gunakan.


tapi, tapi.
setelah jalan-jalan, jumpa ini!
mungkin akan letak ja Doily Paper atas meja!!
cute jugak.







tapi gantikan kek itu dengan benda lain lah.
ok, kene fikir lagi.
biarkan meja kosong tak boleh ke eh?

10 comments:

nYomeL said...

letak doily paper atas meja byk2 pun cantek jugak kann..?? hehe!

masmOna said...

dah terpikir idea nih jugak. haha! oh lala..mas pun gila doilies..macam sis nyomel jugak. hehe

Una said...

doilies ni nmpk mcm lace kan?cantik..ada jgk yg tmpal kt paper bag kalau yg pakai brown paper beg tu

Lala said...

nYomeL : yup,yup! hiaskan meja dgn doily..waaa..bestnyer!

mas: nampaknya semua gila doily! hehe

una: a'ah, a'ah. wajib ada ni doily ni!hehe

ElyaElmo said...

salunye nk cari doily paper ni kat mana yee???

Lala said...

lala pun susah sangat nak cari. tapi ni, masa balik ipoh, terjumpa. dekat kedai2 jual barang kawen ,elya.

Lyana MK said...

doily nie mmg cute kan ??? emmm ....x pernah terpikir pun byk kegunaan nyer heheh kalo dulu gune tuk letak kuih nyer alas dalam balang hehe

Lala said...

lyana: memang. memang. rasanya nak guna banyak2. tapi takder idea ja..hehe dan, dan, susah betul nak cari!huhu

Zana De Touch said...

i pun suka doily!!!!suke sgt2!mmg cantik.. ^_^


zana
http://zanadetouch.blogspot.com/

Lala said...

zana: lala pun!!!hehe

Follow me, i'll follow back!