BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, March 17, 2011

Memberi arahan bertulis di Majlis anda!

bila dah jadi pengantin,
mana sempat nak bagitau dekat tetamu,

"tulis ucapan dekat guestbook eh"
"jangan lupa amik doorgifts tau"

kadang-kadang memang terlupa.
terjadi jugak dekat lala 
bila ada yang tak dapat doorgifts dekat ipoh!

if only, lala jumpa style arahan bertulis ni!
 






 *klik gambar untuk membaca*




*klik gambar untuk membaca*
 credit: stylemepretty



kan mudah!
rasanya tetamu boleh amik sendiri ja doorgifts!
tapi mungkin patot tambah,

"haip, pick one per person only ha!!"
haha *gelak*

8 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

hihi..nanti lala dtg kenduri su jgn lupe smua tu yer..hihi..

K.I.N.A said...

haha..setuju ng lala..pernah baca kat web ni..please pick A lollypop..A tu kena stress kan..kadang2 org ni tak tahu malu..haha

Lala said...

sue: mesti!!!hehe

kina: kene remind, takot tak cukup lak doorgifts!hehe

~ mizzAmy ~ said...

rasanya memang kena buat arahan bertulis ni. sebab kadang2 macam takut nak amik or do something if tiada arahan dari tuan rumah kan?

nur aishah bte abd hadi said...

HEE
kalo bagi satu satu kat meja tetamu boleh x
hehehe
tp mmg gud idea lah

Fiza Amran said...

good idea so pengantin x stress nak fikir sapa yg uruskan gift

N a d i a said...

iya,

until now tak dapat pon lagi doorgift. sobs sobs.

choclairissa @ intan said...

good idea~

Follow me, i'll follow back!