BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Friday, March 18, 2011

Free Pre- Wedding by Piccalasso!!


sape nak Free Pre-wedding by Piccalasso???





come on!
takkan perlu letak semua hasil gambar Piccalasso,
sedangkan nama Piccalasso pun sangat gah sekarang!


OP untuk Zaquan & Ayu!


 *its them*









dan caranya adalah cara paling mudah di dunia!
hanya send a message di inbox founder Piccalasso,
which is Azizi Lee,
dan hanya cerita idea dan concept yangdiingini,
dan only yang bertuah, akan dibalas oleh Azizi Lee sendiri!
to discuss the date for shooting

dan only 3 lucky couples!

sangat mudah!
selamat mencuba, brides!!!

7 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Harus cuba ni.. Paksa inchik tunang pon cuba same.. hehe

eidA said...

betol2..harus cuba..mana tau ada rezeki..hee
Tq Lala..btw..i link u ya

Dhya said...

saya dh dapat....=)
thankz Cik Puan Lala for your info...^_^

LittleSunshine said...

nak buat la..tenkiu lala

Miss Tatie said...

eh babe... op dr sms and dr harlina bukan de la... but still saiful nang nye company (candid syndrome) ..yg dia guna skali for wedding dorang... tapi piccalasso ni memang cantik pun..

Ms and Mr Red Ribbon said...

thanks for the info... dah msg dia, harap2 dapat balasan :)

Lala said...

good luck everybody!!

miss tatie, actually, Azizi Lee is ex-candid syndrome. since i dah terambil gambar dekat Azizi punyer FB, gambar tu masa dia berkhidmat dgn Candid!hee

don't worry, i already got an explanation by Azizi Lee himself.
thanks dear!

Follow me, i'll follow back!