BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, March 16, 2011

Heartbeat (Duit melalui Blog)


Dak Dik Duk!
nama pun heartbeat.
korang pernah dengar tak?
actually, heartbeat ni Online Personalized Gift Store.

macam-macam barang yang kite boleh personalized
untuk dijadikan gift pada orang-orang tersayang!
ada mug, t-shirt, cushion, puzzle.
ish, macam-macam lah!

dan, yang paling menarik,
Heartbeat ni jugak,
akan beri DUIT macam Nuffnang!

ha, korang mesti suka kan kalau dapat duit!
boleh buat duit kawen!
lala boleh buat duit baby!
haha *gelak*

nak tau caranya?
just klik banner heartbeat ni,




dan follow semua instruction seperti di bawah!

klik heartbeat.my




 Create Account






isi semua, dan continue




Klik Join HB!Affiliate






Klik Online Application





 kemudian, isi ja semua di bawah ni,





isi ni pulak, Preferred Payment Information,
dan klik continue,



 kemudian, Get A Code





 pilih lah macam maner rupe iklan heartbeat yang korang nak,





pastu, bile nak tengok duit korang, klik My HB!Affiliate ni ja,


credit pictures to Cik Epal!

mudah, beb!
cuba lah!
mesti korang terpegun bila sedar yang duit yang kite terima dari heartbeat ni, cepat ja bertambah. dan korang pun jangan risau, sebab status Glitterati Nuffnang tidak mengganggu pun!

ha, ape tunggu lagi,
klik banner heartbeat yang atas sekali tu k,
dan ikot aja instruction seterusnya!

yeehaa!
selamat mencuba!

7 comments:

K.I.N.A said...

lala!! senang eh nak dapat duit? nuffnang skg mcm kedekut da sikit kan..

a L i N said...

Lala,

Alin da lame join.. tp, bile letak code die kt blog... tak appear pn... nape ek? =(

Cikgu Shida said...

hehe..da letak da banner heartbeat..klik2 la kte nanti ek..promot heartbeat ja skang..cian nuffnang..

Lala said...

kina: senang skit lah dpt duit, kalau nuffnang lambat sikit!huhu

Lala said...

alin: make sure amik code yang gambar dia pun appear dekat "get a code" tu.. lala pun try byk kali gak, baru muncul banner tu!hehe

Lala said...

cikgu shida!! tu lah, nuffnang kedekut dah. malas tunggu lama..nak duet!!!hahaha

ctmz said...

sy dh register! =)
sy mohon nk copy bleh..? =)

Follow me, i'll follow back!