BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, March 24, 2011

Hanya 5!

 Assalammualaikum and morning, to all dearies!

tetiba rajin pulak nak jawab soalan taq ni. heee!
lala telah ditag oleh Mizzunderstood! b2b dari johor!
memang mudah bila ada banner b2b tu, senang nak tau kenduri b2b kat maner!hehe *gelak*

berdebar tak nak tau siapa lak kene jawab soalan-soalan ni. siap ar korang!haha

so, here it goes!

5 Nama Samaran

  1. Hasila
  2. Lala
  3. Maksu
  4. Adik
  5. Sayang/Comot
5 Tarikh Penting
  1. 8 Ogos - Tarikh birthday sendiri
  2. 23 Julai - Tarikh birthday my hubby(dah jadi top 2 penting sekarang) haha *gelak*
  3. 5 February - Tarikh Berkahwin Day
  4. Semua tarikh Birthday Family sendiri & Family Mertua!
  5. 4 November - Bakal menjadi tarikh penting (our baby) *InsyaAllah*
 5 Perkara Saya Buat Semalam
  1. Pegi keje dan balik keje
  2. Main "teka model kereta apa" dengan hubby di tengah-tengah jam. hubby menang besar! lori pun dia tau model apa!
  3. Malam jumaat buat apa?? kami tengok movie kat rumah. The Karate Kid. baru nak tengok! Hubby tewas sebab tertidur masa part Jackie Chan sedih imbau kisah lama.
  4. Basuh kain, sidai kain. (masa ni, hubby masih tidur walaupun movie dah habis!)
  5. Peluk my favorite teddy bear, my hubby!
5 Perkara Buat Saya Heppi
  1. Be with my hubby
  2. Makan dengan banyak
  3. Tidur dengan lena
  4. Kasut
  5. Blogging
5 Sebab Jawap Soklan
  1. Panaskan badan sebelum buat kerja!
  2. Cerdaskan minda!
  3. Tersenyum bila kenang hal semalam!
  4. Suka!
  5. Hobi!
5 Orang Yang Saye Nak Tag

     1Masmona - KesahKaseh
     2.  Lala - Lala Latif (nama kami sama!)
     3.  Cikkin - Cikkin's Diary
     4.  Sue - Asam Garam Gula ( kembar lala!)
     5.  Siapa Rajin nak buat!



7 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

hai kembar su!
nanti su buat...huhu

Lala said...

weee.cepatnyer komen! baru nk bgtau kat sue!hehe

"cikkin" said...

baik cik puan lala..nnti saye jawab k..=)

Lala said...

good girl!!

masmOna said...

dah kena tag ngn lala, mmg mesti kena buat nih. hua! nnt mas buat okeh.hehe =)

Lala said...

mas!!oyay!

~~zaa~~ said...

lala, awak ditag! terjah blog zaa ok!

Follow me, i'll follow back!