BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, March 23, 2011

DIY Terbaru!!

lihat semua gambar hantaran di bawah,
dan perhatikan apa yang membuatkan hantaran itu comey!!

credit pictures to : whitelacetale.weddings


basket kayu ini kah?





bunga ros kembang kah?






bunga tegak berdiri itukah?





atau karpet berbulu itukah?




jawapannya ialah...............
THE SMALL PILLOW!!
ia akan jadi DIY terbaru!!

 
dah tentu-tentu bukan lala yang akan buat.
DIY ni untuk brides yang rajin dan tak kawen lagi. heee!
lebih kecil, lebih ringan, lebih meninggalkan kesan dan lebih mudah!
ikotlah warna apa yang bersesuaian dengan warna tema hantaran kamu!

 
tapi boleh gak kalau lala nak buat,
untuk hiasan dekat katil baby!
hehe *gelak*
 
 
mungkin boleh amik caranya dekat blog Meeya!
cuma buat lah saiz kecil!
good luck, dearies!

22 comments:

Lala Latif said...

comelnye...
yes...!!!dah dapat idea nak wat hantaran...
tq...:-)

"cikkin" said...

lala.!! sgt cute ok..huh..mengamuk laa kakak cikkin asyik nak tuka deco hantaran je..wuhuhu...=)

~ mizzAmy ~ said...

sangat comel ok. btw, suka sgt dengan bekas hantaran yg gmbr 1st tuh. that day almost dah nak terbeli tapi masih waras sbb harganya mmg buat juling mata kalo nak beli 9 bijik. lol...

masmOna said...

Ya Allah cutenya..dr gambar first mas mmg terpandang pada bantal kecik tu! cumel cumel =)

Lala said...

lala!! (macam panggil diri sendiri) hehe wee, nnt buat lebih2 sikit eh!hehe

cikkin! cikkin tambah2 ja nnt kat hantaran tu..hehe

amy!bekas tu memang mahal. mau dlm 50rm kot kan?

mas! sebab kamu pun comey kot, tu yg terpandang bantal comey tu dulu!hehe

cikFM said...

lala watkan la.. nnt cikFM order je kat cik lala ye.. hehehe

Lala said...

eh! tetibe macam terpanggil nak buat bantal ni pulak! nnt mrs fitria nak beli ke?hehehe

lovelyadibah said...

owh!!suka!!thanks lala!!:)

Adawiyah A.Halim said...

lala ni..ada je info2 baru..hehehe..glr la..cntik la =)

Lala said...

diba! welcome! selamat mencuba!

adawiyah! idea harus dikongsi, buat b2b yang laen!

nurayunni said...

comel la bntal kecik2 tue..leh cube time nak tunang nanti..thanks sis..:)

Lala said...

ayunni! happy DIY-ing!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

i loikkkeee the concept! i will say yes to this DIY. haha. sebab comel!

Xora said...

lala. tgk gambar bantal tu, ttba2 rasa cam nak main batu seremban pasal masa sek dulu, batu seremban cam ni gak la rupanya, cuma isi kacang hijau dalam dia :P

Lala said...

oshinz d' senorita, ha semangat! jangan lupa share hasilnya nanti yah!

xora! aah lah, tetibe teringat jugak batu seremban jenis kacang tu!hehehe

Reen Tart Nenas said...

lala!!!!!!!!!!!!! cute giller small pillow tu. nak2!

veesakura said...

tomeinyer!!!nak buat jugak la! hihihi

Lala said...

good luck vee!hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

http://queen-of-colors.blogspot.com/

nelly said...

lawanya !!

aTy _faRed~ said...

cutenyer bantal2 kecik tu..!! siyes tertarik... ley buat ni...:)

Amiera Hilton said...

cantiknya hantaran. selamat pengantin baru dear. i follow u :)

Follow me, i'll follow back!