BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, January 26, 2011

Kad kahwin Ringkas tapi sweet!


suka tengok kad kahwin yang simple, unik dan sweet!







Elly, ex-b2b buat wedding passport,
which also turns great!
chech this out,

mempersembahkan kad kahwin Amelyn!
it's a postcard!
masa dapat kad ni, takder setem.
memang tak perlu setem ke kalau postcard?
jimat 80sen nih. *gelak*




sweet kan?

13 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Poskad tu besh, simple...

ctmah said...
This comment has been removed by the author.
ctmah said...

uuu..suwitnyaa..dah tgk poskad tu kt yumie

farahfatihah said...

yang style passport tu cantik!!!!

~ mizzAmy ~ said...

yg postcard tuh unik. tak pernah dpt lagi.

MIZZ SUE said...

bestla..cantik dan unik

LittleSunshine said...

yaaaa poskad tu simple..

pastu pasport tu lain dr yg lain =)

CikSyafa said...

kad tawen cik lala pun sweet!Syafa dah dpt! sgt suke ^__^ hehe

Rilla said...

Hari tu baru je discuss ngan Kanda nak buat postcard je...mesra alam sikit

Lyana MK said...

wah comel nyer!!!!!!!

Lala said...

all: senang hati kan kad yang simple. ramai kad b2b simple kan.
kad xora, kad mas, kad amelyn, kad elly, cun seh!


ciksyafa: lala pun dah terim akad ciksyafa! so sweet!! bunga!hehe

amElyn said...

HAHAHAHA.
kalau takde setem, cane nak sampai yang oi?? HAHA. hubby lekat tak betul.dah tercabut la tuh!
hihi.

amelyn.
http://kumakikaeamelyn.blogspot.com/

Supian Mustapa said...

Smartttt kad ni..

Entri terkini:Adakah anda cukup KREATIF untuk menilai design-design kad kahwin di sini?!

Follow me, i'll follow back!