BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, December 28, 2010

Kad Kahwin design sama


amaran : kad kawen ni kawan lala punya.
dua-dua kawan lala punya, kalau korang terkecil hati , ampun maaf diminta ya.
sebab guna kad kawen korang sebagai contoh entry.
*waa...minta ampun siap-siap*


design dari *rasanya korang tau kot*


ha, lala dapat kad dari kawan lala,
yang lala perasan, 'eh, sama lah'
ok lah, hampir sama.


tu yang lala lebih suka customize!
pujuk en shahril pun, susah betul. huhu
kos untuk Kad Berkahwin Day akan dipotong abis-abisan.


actually, kad Berkahwin Day lala dah siap!!
hmm, lala dah cerita dulu, lala taknak gambar sendiri dekat kad,
dan nak lain sikit dari biasa. 


korang tunggu jalah eh, 
kalau nak tau sapa menang.
*gelak*

18 comments:

yUmIe said...

Lala,sme lah..yumie pn xmo ltk pic kami berdua dkt kad n xmo gak kad yg dh ready made w/pn sgt berkenan dgn paper yg dorg guna tue.sbb nmpk cntk n simple n cm eksklusif gak color die.so nk xnk,gigih le design sndri even xcntk n xpndi pn.huhu

Lala said...

yumie!! biar kad murah tapi sangat nak elakkan kad sama design dengan orang lain. tapi kita tak tau pun kan. dah nak sama. hhuhu

LisaLisut said...

siapa org yg buat kad ni?i tatau sbb tak penah belek selama ni.dpt kd tgk map n date je.hahah.

now yg i tau LH creative, gedung kad kawin.huhu

takpe je kan kad kawin sama,i dh byk receive yg sama.cuma ikut kepuasan masing2 la kot tak nk sama dgn org.huhu..
bak kata my lecturer dulu, kalau awk sorg terpk nk buat benda tu,ade 50 org lg dlm malaysia akan buat mcm tu. 1 nisbah 50.hihihi

ade bajet lebih ok je :)

Lala said...

lisa! hehe jangan risau. bukan kad dari geng b2b hehe ni kad kawen schoolmate i.

tapi mmg LH creative pun. LH tu ada cerita baek. ada cerita buruk kan. tapi price quite ok.

a'ah kan. pasti akan sama punya. nak buat cam maner. kad kawen lala pun akan sama gak dengan orang lain. huhuhu

Xora said...

saya penah terima kad sama, daripada pencetak pun sama, nasib warna aje tak sama. tapi pasal dah byk kali sgt kad sama, jadi saya pun tak berapa perasan dah. tetap, kad custom lebih memuaskan hati :P

Lala said...

xora! lala suka orang amati kad Berkahwin Day kita lama-lama. hehe kalau sama, mesti orang tengok date, map, dan simpan. kalau disimpan. huhu

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

sehati sejiwa mereka kan.. kite nak design sendirik jugak tp z pandai & x kreatif langsung..

Lala said...

hehe nak design sendiri macam makan kos sikit lah huhu maka, terpaksa lah amik risiko orang tengok biasa2 ja kat kad Berkahwin Day kita..huhu

YanaMIB said...

cantek kad kt web tuh..trus bookmark..! yeayy~ ^_^

K.I.N.A said...

custom sendiri lebih puas ht..;)..tp masa dpn mana tau sama juga..haha

.::DinCma::. said...

aishhh.. sama la plak..
xpe2 asalkan majlis lain2..
tp klu dh sama x syok la plak kan..
hee~~

cita rasa mereka kebetlan sama;-)

Lala said...

yana: ha, bookmark LH Creative. tapi nanti Yana cari design lain sikit eh.hehe

Lala said...

kina!! tulah, maka bersiap sedia lah bila kad kita pun sama dengan orang.hehe

Cma! a'ah, a'ah. cuma rasa tak syok sikit ja.huhu

Lyana MK said...

sebab tu lah kdg yana carik designer yg pelik2 skit..yg tak ramai og nak buat...tp kalo nak same gak huhu npknyer kiter ngan yg same tuh serasi....heheeh

Lala said...

lyana!! betul-betul. salah satu cara utk elak sama, ialah cari kedai kad kahwin yang tak popular. hehehe

fia said...

mungkin citarase mereka sama....

farahfatihah said...

kena pujuk betul2 ni kalau nak menang hehehe

Lala said...

farah!! nantikan cerita sama ada lala atau en shahril yang menang!hehe

Follow me, i'll follow back!