BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, December 29, 2010

Kerusi Pelamin - High Back Chairs

makin hari makin banyak lak High Back Chairs
yang colornya chantek-chantek!


credit : Rass Deco
PUTIH



BROWN



credit : ini ambil dari b2b, Aya
MERAH



credit : Ann
TURQOISE



credit : Zaifie Zainal
HITAM


lepas ni, warna apa lak?
*sweet*

updated : Amy buat Entri kerusi Chaise Lounge. nak tau?
Entri ini.

17 comments:

LisaLisut said...

u suke high back chair ek?dh book?hehe.sempat lg kot nk request ek?

i tak sesuwei sbb both of us kecik.kene chair jenis lain :)

Lala said...

lisa, lala lebih suka kerusi yang pengantin duduk satu kerusi tu, takpun kerusi cleopatra. hehe tapi amik aja mane kerusi yang ada dekat butik pengantin.huhuhu

ElyaElmo said...

elya memula nk pakai high back chair tu....tapi tak mau laa..nnt x nmpak backdrop di pelamin tu..so elya nye kerusii...(rahsiaaa..haha)

Lala said...

betul-betul. High Back ni boleh tenggelamkan pelamin kan!

farahfatihah said...

adehh semua cantik...tp make sure contra dgn kaler baju tau kalau x nnti tenggelam plak

Lala said...

tepat sekali. tips yg bgus! harus lain color dengan kerusi!

Lyana MK said...

yang last tuh member yana heheeh time tuh yana jadi pengapit dia..kihkihkih tp skrg kerusi camnie mmg IN...sume lah rasenyr pakai camniee....tu lah tunggu 2011 nie ape design plak nak kuar!!

Lala said...

lyana!! yeke? kalau tak, boleh interframe gambar lyana kat sni.hehe cun!

erm, lala takot sebenarnye high back chairs ni. takot tergolek ke belakang. hahaha

sk said...

IMHO, high back chair ni sesuai utk pelamin kt dewan. klu pelamin dlm rumah, nampak mcm crowded jek.. n sesuai utk pengantin yg tinggi. klu mcm sy & tunang, kelakar kot klu dok kat kerusi camni. hihihi

Lala said...

Sk!! sama lah kite, lala pun tidak tinggi!hehe

maka, rumusan utk high back chairs ni,
- warna kene contra dengan baju, baru naik.
- jangan pakai kat umah, crowded.
- kene design supaya tak tenggelamkan pelamin.

~ mizzAmy ~ said...

high back chair nih tak tau nak classify under kerusi apa. hehehe... tapi yg cleopatra tuh pun sama je dengan chaise lounge chair. cuma lain negara lain nama panggilannya kot. or cleopatra lagi senang nak sebut, kan? hehehe... but the high back chair agak sesuai if ur pelamin tinggi. so, boleh nampak backdrop belakang. if pelamin panel tuh rendah, better go for the cleopatra/claise lounge chair je. OP amik gambar pelamin pun nmpk chantek je.

Lala said...

AMy, setuju 100%!!!hehe

fia said...

fia punya kerusi kawin warna cream, design mcm b2b aya

Lala said...

hehe fia suka high back jugak eh!!

Miss Marea said...

betul2..i pun suka Cleopatra chair .. nampak classy and SEXY u..thehehe... nak jugak enterprem wakakakaka crew..

Syima Syaz said...

tunang saya dah siap2 request nak kerusi macam gini...tak mau kerusi 1 panjang tu...seeeppp!

fia said...

lala : haah rase mcm puteri duk kat singgah sana heheheh

Follow me, i'll follow back!