BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, January 27, 2011

Kenapa Hanya Kisah Kita


Adira - Ku Ada Kamu
Andai hari esok, langit akan runtuh
tabahlah menjunjung bersamaku
andai hari esok, dunia gelora
takkan ku gemuruh selagi
Ku Ada Kamu

8 hari lagi.
Moga dipermudahkan segalanya olehNYA.



kenapa
Hanya Kisah Kita Nak Kawen?
sebab hanya kisah kita semua aja dalam blog ni.
pendek kata, hanya kisah kita nak kawen sahaja dalam ni.
kalau bukan cerita kawen, letak dekat People Always Leave


dah 6 bulan blog Hanya Kisah Kita Nak Kawen ni,
banyak kawan lala dapat.
banyak informasi lala dapat.
buat lala jatuh cinta dengan PERKAHWINAN. 
serius.

ntah-ntah, nanti dah kawen,
cerita pasal FAMILY dan ANAK-ANAK pulak!
*gelak*


credit : google

so, nama blog korang pulak macam mane?

4 comments:

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum lala,

jangan berhenti menulis tau. nanti rindu nak singgah sini dan keep in touch ^____^

blog saya, pink and orange theme tu sebenarnya subjective. refer pada warna kegemaran kami, theme engagement, esok kalau dah ada rumah theme rumah pula.

macam mana? unik tak? hihi..

farahfatihah said...

heheheh pas dah ada anak tukar la hanya kisah kami plak hehehe sweet

ElyaElmo said...

lala....
blog elya macam2 ada..
citer diri sndiri, citer pasal kawen, citer pasal bisness...macam2 laa...
blog rojak!!!haha

Lala said...

syahira! mestilah sentiasa tulis lagi! lepas korang muak dengan cerita lepas kawen kot!hehehe comey! jadikan pink orange color korang like forever!!hehe

farah!a'ah kan. takpun, Hanya Kisah Kami Dah Kawen hehe

elya!blog rojak lagi syok baca. semua orang boleh baca!hehe

Follow me, i'll follow back!