BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, January 25, 2011

Gambar Perkahwinan Ayu Raudhah & Zaquan Adha - Best Picked by Lala


sebabkan dah ramai yang buat entry tentang Ayu Raudhah & Zaquan Adha, 
lala pun macam terpanggil jugak. tapi arini baru berjaya post
setelah lama tersimpan dalam draft!
sebab dulu ada jugak hati dengan Zaquan ni! *gelak besor*
sebab dia pakai jersi no 8! favorite number!
tak percaya?
cuba baca entry lala yang gelong ni,


dan Ayu & Zaquan akan ada di majlis pra pelancaran dan sidang media Festival Pengantin Malaysia hari ini, 26hb Januari 2011 jam 8.00 malam bertempat di Beach Hut Mines Wellness Hotel, Mines Resort City, Seri Kembangan, Kuala Lumpur di dalam suasana bertemakan Ocean, Blue, Mediterranean “Hangatnya Cinta”.
waa..tak sabar nak tengok hasil!


jadi ,khas untuk Zaquan Adha,
lala letak gambar yang menjadi favorite lala
during their fabulous wedding!


so, enjoy!


kad kahwin Ayu & Zaquan
ada lace! 






one of their OP




Majlis Malam Berinai
one of the OP

kasut Ayu sangat chantek!
disebabkan giler dia putih, inai tu nampak naik giler!


agaknya baju ni lah dari Qudyn ye?




Majlis Pernikahan Ayu & Zaquan
also by Piccalasso





Baju Nikah berwarna light gold, white.
untuk Zaquan, ada warna baby blue dekat samping!
awesome!



handbouquet macam terlalu besar.
dan tak berapa suka sangat.
tertutup baju nikah Ayu.



nampak kan samping Zaquan!
cun!
zaquan nangis, tak cun!
tapi terharu kot dah jadi suami. *senyum*



sila lihat kasut Ayu!


dan untuk lebih dekat.
jeles,jeles tengok kasut Ayu!





Majlis Persandingan Ayu & Zaquan



menawannya lah!
ini confirm by Rizman Ruzaini kan?
sangat cintakan veil itu!




tengok veil tu!
sangat sweet lak jadi bila duduk.




ni pula dress by Calvin Thoo kan?






Renee tak sukakan yang bulu-bulu tu, hehe
tapi lala suka!
maybe sebab lain sikit dari yang lain,
selalu kita tengok, pomander balls or lantern!



fresh flower sebagai headpiece!
mesti jadi ikutan b2b nanti!
elya dah berkenan!hehe


dah abis!
nak tengok banyak-banyak gambar dorang kahwin!

7 comments:

=MissRynn= said...

cantik gila dress diaorg.. waaa!! nak jugak!

Lyana MK said...

lawa gile!!

mungkin ini yg dikatakan restu ibu bapa...tgklah majlis derangg...!

Dita Lolita said...

sume lawaaaaaaaaa..~jeles~~~~~~~`

Lala said...

dearies semua! cantek sgt kan. byk gambar lagi, tapi pilih yg buat air mata mengalir ja!hehe

amy fahmi said...

lawa kan kan..eeee, jeles je tgk dress2 yg die pakai..heee..btw, salam kenal!

Lala said...

hai amy! betul! jeles giler, tapi rezeki dia pakai baju lawo!hehe

fia said...

cantik sangat rase nak kawin lagi..boleh ke ahaha gatai den...

Follow me, i'll follow back!