BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, January 25, 2011

Review Kad Kahwin yang dah siap dipos


tada!
assalammualaikum & morning, dearies!
semua dah dapat kad kahwin lala kan?
ada yang tak dapat lagi ke eh?


kalau dearies semua dah dapat,
mesti dapat macam gambor kat bawah!





dan disertakan dengan cop mohor, konon!


akhirnya, semua kad dah abis.
tinggal beberapa keping untuk last minute punye delivery by hand kat ipoh!


lagi 11 hari!
siapa datang ipoh?
siapa datang kajang?
*senyum lebar*


16 comments:

MIZZ SUE said...

SU DAH DAPAT!!

cha said...

insyaAllah i dtg kajang heee

"cikkin" said...

yeayy!! da dapat juge..=)
unik dan cantik..mak pon tanye kat mane die buat ni? buat sndiri ke? huhu..
insyaallah kite datang yg belah kajang punye ye..c u =)

Lyana MK said...

dah dpttt!!!

lovelyadibah said...

saya datang yang belah kajang nyer:)hehehe~

Lala said...

su!yay! dah dapat!

cha! jemput2 ye!

cikkin! thanks!hehe *blushing*

lyana! orait! jemput!

adibah! baek! jemput!

ElyaElmo said...

lala elya dh dapat :D

yUmIe said...

Lala, dh dpt jgk..insyaallah tiada aral sye hadir:)..tahniah n good luck ok!!

Lala said...

elya! awesome! jemput tau elya!

yumie pun!!

fia said...

comei cop mohor tu..hum time wedding fia tak sempat nak buat..nyesal lah...

Lala said...

hai fia! hehe takperlah, tunggu baby lak, kiter berabis!hehe

Renee Meow said...

dear i dah dpt.. omg sgt unique.!!! insyallah if xde aral i akan attend.. :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Lala said...

yay! thanks renee! kite jumpe ye!

Miss Marea said...

waa...lala dah nak kawen...bestnye...
congrats.. hehehe

Lala said...

marea! thanks dear! kalau mahu, marilah ke kenduri lala!jangan malu2 eh!

didieadila said...

sy dtg ipoh..insyaAllah =D

Follow me, i'll follow back!