BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, January 17, 2011

Nak terbang tinggi!

assalammualaikum & morning, dearies!


leganya dan sukanya hati bila ramai yang dah dapat kad lala.
it would be beautiful if you can come and we can meet each other!


 2 weeks 4 days!
ingatkan lama lagi, tapi bila tukar jadi 18 hari, jadi tak tentu hala!


Guestbook tak repair lagi.
centerpieces entah ke mana.
baju tak siap lagi.
bakul untuk flower girls tak buat lagi.
catering tak finalize lagi.



lala selalu tahan diri untuk rasa stress dalam semua hal.
tapi lagi 18 hari, memang dah terasa lah kot!
cara untuk bagi balik senyum lala, dengan terapi minda,
yang akan bercuti lama selepas kahwin.
31 Januari - 20 Februari!*gelak*
bukan sebab nak pergi New Zealand ke, Korea ke, Phuket ke.
tapi hanya nak cuti yang benar-benar cuti
selepas 6 bulan cuti digunakan untuk persiapan.
 



lala suka ingatkan diri, apa jadi masa Majlis lala nanti,
lala akan jadikan ia satu kenangan terindah kami.
lala akan jadikan tawa senyum semua jadi gambar terindah kami.
lala akan jadikan semua kata orang jadi kisah terindah kami.
lala akan jadikan ia filem terbaik kami.


nak terbang tinggi selepas kahwin!

credit:  stylemepretty

17 comments:

a L i N said...

Moga semuanya berjalan lancar nanti.. =)

:: noremy anak rahmat :: said...

i wish everything going smooth as plan yeah!

"cikkin" said...

moga sume berjalan lancar ye lala..
kite da dapat kad lala..yeayy!! cantik..=)
insyaallah kalo x de pape cikkin datang ye..=)

lovelyadibah said...

wah!lama nyer hunnymoon!!:)heeeee~...

xoxoxoxo

:)

Lala said...

alin! thanks! weee!

noremy! thanks to u jugak!

cikkin! akhiryer dpt. alhamdullilah..jemput2..!hehe

Lala said...

adibah! tulah best! honeymoon smbil berrehat2!

farahfatihah said...

kad kamu dah sampai...=) tq!!

Lala said...

yay! farah dah dpt! jemput dtg ye!

LittleSunshine said...

Moga semuanya berjalan lancar nanti.. =)

gud luck!!!!!!!

Lala said...

liza!!! thanks!!!hehe

N a d i a said...

Awak berdebar,

saye pon turut berdebar!

ehem.

ElyaElmo said...

elya tak dpt lagiiiiiiiiiiiiiii:D

Syima Syaz said...

dear...dah dapat kad..insyaallah kita akan sampai kat kajang k... cant wait!!!=)

Lala said...

nadia!!ehem, mestilah awk berdebar jugak. nanti i nak post satu entry khas utk kamu dan alin!hehe

elya! kamu tak isi ni! meh sni alamat! waa! maner boleh elya tak dtg!!!!

syima! thanks! datang yeh! hehe

Ciksue said...

lala,
sama la dgn kita
tak sedar masa berlalu dgn pantas.
bila di tukar ke hari
tinggal 12hari jer lagi,uwaaa mmg terasa stress tapi redha jer la,hehe

Cik iLLa said...

wish u luck dear... =)

Lala said...

ciksu! good luck eh!!

cik illa: thanks!

Follow me, i'll follow back!