BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, December 6, 2010

Senarai Videographer

sedang mencari videographer?


ada beberapa yang menarik hati.
sila lihat-lihat yah!
ada juga beberapa yang lala pernah tanya.
kebanyakannya ok. PR ok. 
kamu , kamu semua pun cuba lah ye tanya.


nak letak portfolio setiap satu, macam susah.
jadi lala letak customer dan contact number mereka.
ok tak?



Elyana & Khairul, Datin Paduka Umie Aida

+603 4105 0843
 walau pun di laman web CST, terpampang tulis
"our starting package only RM3500", korang boleh tanya sendiri.
sebenarnya tak juga. bergantung kepada event.


Jaja & Ikram

hazremi@yahoo.com
+6019 6170129
tak sempat nak tanya package, dah fully booked.
tapi semua tau kan, video Jaja sangat awesome!
 


The Making of Talentime - Yasmin Ahmad

nampak gayanya production ini sangat terkenal. 
maybe juga sangat berharga, ada faham?
any queries, isi form ini



M. Zulfazli 019-2707053
harga ok, package yang diberikan pun berbaloi-baloi.
hasil kerja boleh tahan. bukan calang-calang juga.


Zaila & Zul, Nurunnawal & Firdaus

wira@wiravisuals.com
019 288 4355
video mereka-mereka juga chantek. rasanya Wira sangat popular juga dengan
para-para bakal pengantin kan? hmm, fully booked!


Jabbe @ Zabir - +6012 2795702
jabbeart@yahoo.com
oh, lelaki ini sangat baik. even package dia sangat puas hati 
tapi sangat meruntun jiwa bila tahu dia juga fully booked!
 
Elly & Johan
Rufi Latiff - rufilatiff@gmail.com
+6012 6352815
package en Rufi sangat recommended kata Elly!
tapi memang betul pun. affordable lah bagi lala ni.


dah. pening. nak fikir DIY Berkahwin Day sendiri pulak.




kenapa lah susah nak cari videographer di ipoh?
yang ada chinese, susah lah nak bawak masuk masjid for solemnization.
malah, yang ada pula, fully booked disebabkan masa Hari Raya Cina.
sapa suruh tak survey awal? terima padah lah kau.
atau videographer perlu ditendang dari checklist?
*sedih*


p/s: baca doa akhir dan awal tahun yah, kawan-kawan.

15 comments:

didieadila said...

I got one of them =P
import khas dr kl ke gerik T__T
susahkan nk cr vdeographer sini...wuuuu

missbutterfly said...

laa..kesian nya kamu..semua dh fully booked ke?

Lala said...

didie: waa..best, dpt booked eh! congrats!!

jaja kan? hmm, booked oredy.. org kawen ramai masa raya cina! huahua..lala cuma mahu video for solemnization..huahua lagi.

lovelyadibah said...

lala orang ipoh k??sama dgn dba nyer b:)

oh siannyer..nk wt mcmana..sll orang mesti dh book awal2 kan utk waktu peak season..dba hope for the best utk lala..

anaztasias aira said...

yeah my moments saya pun minat dia =)

ElyaElmo said...

elya pun tgh cari OV jugak niii..tak nak yg mahal2..sgtt..btol2 tgh bajet ni..hahha

honey bedazzled said...

kenapa plak cina xleh masuk masjid, boleh la, janji dia bersih sudah. satu lagi, awak cari je sesiapa sedara mara yang boleh full time pegang vidoe cam, suruh dia amik kan, lepas tu cuba tanya mereka ini boleh editkan x, sebab in the end sama sahaja, itu yg saya buat.

fati said...

agree dengan honey bedazzled. Mintak kawan-kawan ke, sedara mara ke, mesti ada yang boleh harap ;)
Jangan putus asa mencari, k! Video pon penting jugak. Kenangann tuuuu ;)

Lala said...

diba, org ipoh jugak eh! yay, boleh ketemu di kenduri lala nanti lah eh?hehe thanks na.

nora, mymoment ok jugak kan. tapi agak melebihi budget huhu


honey, eh boleh eh? maka, boleh lah cina amik video eh?eh? macam nak jerit, YES! ja! idea tu pun bagus jugak.


fati, rasa macam mahu praktikkan. mari cari quotation!


thanks semua! ish2, appreciated!

Lyana MK said...

wah!! entri yg bgsss,.....yg johor nyer agak2 ade tak yer???? hehehe

Lala said...

lyana, weee.. mesti ada tu! tak sempat nak tolong cari kat johor, nak buat gerak gempur cari kat utara ni!hehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Lala, kau dah try LH Media tv? aku bajet ciput dulu, amik ngan diorg je. kau direct ask the quotation ikut bajet la.

ElyaElmo said...

haa LH media pun comel jugakk video deranggg

Lala said...

weee.elya sudah mula bersurvey!yeehaa!!hehe

redANTZ studio said...

eeemmm.. apa kata cuba tanye mamat yg kat cni.. www.redantzstudio.com die memang dok kat perak.. hehe

Follow me, i'll follow back!