BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, July 12, 2010

Panggilan Untuk Suami Kamu?


bila dah kawen nanti,
apa panggilan untuk husband kamu?


abang?
sayang?
hubby?
papa?
walid?
bi?
cinta?
kanda?
panda?


ha,panda tu en shahril! hehe

tapi tahukah kamu panggilan 'abang' adalah
panggilan dari isteri yang suami paling suka.
menggetarkan jiwa katanya.
ha, lelaki. don't deny it!
i know u loved how the 'word' sound.


tapi lala macam suka kalau panggil sayang,
sebab winda panggil dimas dengan 'sayang'
terasa macam winda sangat manjakan dimas.
boleh tak panggil gitu, sayang?
*malu sorang-sorang*


penangan Benci Bilang Cinta.
tu baru nak panggil en shahril 'sayang'
belum termasuk terfikir nak namakan baby kami
dimas (untuk baby boy)
winda (untuk baby girl)


lucky me yang en shahril tak tahu blog ini.
*gelak besar tapi tutup mulut*


10 comments:

ellfazira© said...

u ni comel la! haha ai ask my fiance nk i pggl him abg ke after kawen..he said no, pggl 'abe' sbb am kelantanese hahaha mcm kelakar jek. hihi i thk stick to 'baby' je..both pggl each other baby,klu dpt baby, pggl ape? hahaha benci bilang cinta best!

ellfazira© said...

u ni comel la! haha ai ask my fiance nk i pggl him abg ke after kawen..he said no, pggl 'abe' sbb am kelantanese hahaha mcm kelakar jek. hihi i thk stick to 'baby' je..both pggl each other baby,klu dpt baby, pggl ape? hahaha benci bilang cinta best!

ElyaElmo said...

he3...my fiance kadang2 sendiri bahasa diri die abg..tak kuasa!!!
elya boh layannn....tak bersedia nk ber abg abg lagi...ha3

masmOna said...

hihihi elya cumel ;P
mubin pun sama gak macam geli je nak i panggil dia abg? duh -_- nasib baik dia tak suruh panggil camtu :p
kitorang ber i-u gitu. terikut abah ngn mama mas pun panggil each other i-u ;)

Lala said...

ell : ok ape 'abe' hehe kelakar giler. ha, benci bilang cinta mmg comey kan?hehe

elya : arwah opah lala selalu ckp, nnt dah ada laki, kene pngl 'abg'..

mas : lala dah kena paksa pngl 'abg' tau! jadi, mcm tak best biler dh kawen nak kene pngl 'abg' lagi kan. huhu

ElyaElmo said...

dah kawen ok lagi lala..klo belom kawen..tiber2 die ber'abg' plakk..ha3

Lala said...

ha, kes lala sama lah..kene pngl 'abg' dah..hehe
hormat katanye..

~ thalhazlin ~ said...

hee. lala, my kanda tak bagi panggil abang sebab kata itu panggilan 2nd hand. saya dah panggil ex saya dulu. so, dia nak saya panggil "abi" [hubby, baby all mixed together] hee

Lala said...

comeynyer pngl 'abi'
macam sangat comey dan manja!!
like!like!

PurPLe LaDy AiFA said...

i sampi skrg xmo pggil hubby abang..haahah xley trimeee ok..

Follow me, i'll follow back!