BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Sunday, November 28, 2010

Reveal : theme color (Berkahwin Day & Bertandang Day)

rasa-rasanya dah tak tukar kot theme color ni.
so, lala reveal aja di sini.


untuk Berkahwin Day.
Ipoh, Perak
Dengan Izin ALLAH (InsyaALLAH)
Blue & White.





Bertandang Day
Kajang, Selangor
Dengan Izin ALLAH (InsyaALLAH)
Light Gold, Black and White.
 



untuk Bernikah Day, jangan tanya.
tak laen tak bukan, putih ar. Baju Bernikah Day pun tak ambil lagi.


16 comments:

lemonade said...

light gold, black n white tu pasti menyerlah. :)

Lala said...

dear, harap. itu pilihan en shahril. dia dah bertegas mahu color itu. light gold and white sbnarnyer, tapi lala paksa tambah hitam. hehe

Puan D0T said...

lala... cantik ok biru... i pon suke biru... tapi family n i kuat pade pink.. klu kawen lagi skali.. nak pilih biru...

cik selamah kundang said...

not bad gak idea.

Lala said...

pn DOT : nak kawen lagi sekali? hehe

Cik selamah: thanks dear. kite tgk hasil nanti k!

cha said...

i pun nikah insyaAllah nak putih. rasa cam putih sgt menarik hati. i actually minat hitam, silver, putih tp mak i berkeras tak kasik buat hitam huhu sedih je

Lala said...

cha: u buat baju chantek-chantek tau. make sure u puas hati. jangan jadi macam i. huhuhu arap kat handbouquet lah, nk serlahkan baju yang simple tu.

lovelyadibah said...

wow glod n black..nmpk berprestij:)

i like:)

masmOna said...

yay, biru akhirnya! lala kulit cerah memg lah sangat2 menyerlah kalau pakai biru nih huhu =)

Lala said...

adibah: acececeh..prestij?ngee, takot tak naek kami jd pengantin nanti.hehe

mas: lala putih, tapi en shahril tidak seputih lala hehehe

WillBe.Mrs said...

Lala...everything almost the same...i pn theme black and white...tp xda gold...kajang jgk utk bertandang..ntah2 kita bakal berjiran..hahaha

Lala said...

really dear? wow, awesome! u buat biler? hehe

Dita Lolita said...

biru mmg superb~~

Lala said...

thanks dear! u jugak kawen dgn biru kan! chantek!

WillBe.Mrs said...

owh Lala dun worry, u will getting marry 1st...hehehe...jgn loope jemput...tepuk dahi i kalo i xleh nk dtg...opsss...!

Lala said...

hehe, comey lah u! baek. u datang tau. i kasi kad nanti!hehe

Follow me, i'll follow back!