BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Sunday, October 10, 2010

Datuk Dr SMS dah kahwin dengan Dr Halina


alhamdullilah,
dah selamat kahwin dah Datuk Dr SMS
dengan Dr Halina.
Tahniah!
*tumpang gembira*
walaupun Dr Halina telah rampas Dr SMS i!
takper, naseb baek lala ada Dr MSS.
Dr Mohd Shahril Samad.
*gelak*


selamat dah mereka nikah pagi tadi.

dengan sekali lafaz.


kad kahwin Datuk Dr SMS.
*macho*





lagi satu ni, sangat cantek.
like seriously cantek.
dan pasti semua tau, Datuk Dr SMS nak perkahwinan
Pahlawan Melayu di atas Kayangan.
pergh, memang terbaek lah.
jom, tengok 2 gambar Pre-Wed dorang.
di Semenyih tau.
ish, dekat umah Dr MSS lala.
boleh survey2 ni. hehe
picture credit : Candid Syndrome




oh, kamu sangat secocok.






dan sweet!
p/s: malam ni Majlis Persandingan kat tv3.


congrats!

eh, Sya (mencapai cinta januari) pun dah kahwin kan!
hope baju nikah went well.
and perkahwinan Sya lancar.
cepat update your wedding, dear!!



2 comments:

anaztasias einz said...

lala, nora dah xguna dah link nora aira tu :( ada masa nanti exchange with my new link yea :) tengs dear.

http://norapurplebridez.blogspot.com/

keep in touch :)

adalizee said...

hye =).saya pun suka gamba sms w wifey main buai tu.sangat cantek.

Follow me, i'll follow back!