BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, August 19, 2010

macam mana buat sticky post?



ada sesiapa yang boleh ajar buat sticky post
yang bila baca blog, sentiasa jadi first entry
dan kalau nak baca entry yang latest, kene scroll down.
ok.ok, i know you all get it!

5 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

ermm
senang jer nak buat :)

1st step:
publish dulu entry mcm biasa...

2nd step:
masuk balik edit entry tadi.. pastu tukar tarikh sampai bila dia nak sticky mode

3th step :
publish lagi sekali

dah sudah... :)

Lala said...

macam mane lak nk cari tarikh tu?
awat tak jumpa pun?

Lala said...

ha, dah berjaya!

thanks eija!!

Nora a.k.a Aira said...

nora pun baru tahu ni..tarikh yang sebelah kanan tu ek =)

Lala said...

iye2..insyaAllah..february 5th..
cepat2, mark your calendar. hehe

Follow me, i'll follow back!