BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, August 19, 2010

How?



Lala suka tulis blog.suka tulis kat dua-dua blog.terutamanya blog Hanya Kisah Kita ini. seronok cerita tentang hal-hal Bertunang Day dan Berkahwin Day. sharing macam-macam benda dengan other B2b. kebanyakannya very friendly, senang nak bercerita juga, dan berkongsi tips-tips dorang yang gempak.


Lala buat blog ni to make sure semuanya settle satu persatu, takut ada yang akan tertinggal. dan satu sebab lagi, untuk en shahril baca. BACA NANTI. after semuanya dah settle. after kami jadi hubby dan wifey. macam Lala tulis kat atas blog Lala tu. and when will he knows? after or before kami jadi hubby and wifey? sama ada suka, atau tak suka. i can't imagine how's his reaction when he's find out.


andaikan dia suka, Lala akan continue tulis. dan paksa dia jadi orang yang paling rajin baca. *senyum sumbing*

andaikan dia tak suka, Lala akan delete blog ni dan tumpu pada yang lagi satu. *senyum tekad*


Blog ini hampir ketahui oleh en shahril. hmm.. hilang mood nak teruskan.


p/s: nak pegi merajuk pada siapa yang buat en shahril tertanya-tanya.

11 comments:

fia said...

hai lala : hope en.tunang suka bace blog awal..blog is like diari betul tak...

Q said...

hahaha sama lah kita..en.tunang tak tau wujudnya blog nie..seronok jumpa kawan2 cyber nie..hihi apatah lagi bila semua sibuk citer nak kawen..:p
i pon tak tau bila nak btau kat en.tunang..sebab kitorang ader blog bersama yang dah berkurun tak hupdate..huhuuhu

p/s:takut jugak dier jumpa sbb dier pon rajin bc blog2 kawen untuk amik jadi rujukan..huhu T_T

Miss Maira said...

hi lala =)... macam i,bila tau si dia dah tau blog, langsung slow nak meng update. hehe

ntahla, rasa segan pon ada.

mysarah said...

eh mcm mana die dh bole tau tu? tak suprise la nanti :P

Nora a.k.a Aira said...

lala, Insya Allah moga tunang lala suka nanti okey..best apa, at least terancang skit persiapan kita kan :)

sk said...

haha dulu i pon tak beritau tunang psl blog nih. kununnye nak bg surprise kat dia after kawen nnt.

sekali tah apa mimpi dia bloghopping, tetibe boleh jumpa blog i. marah + malu pon ada. marah, sbb nape dia tetibe rajin sampai i kantoi ada blog. malu, of course la kan. hehe

tp skang dia rajin gila baca blog i. klu tak update nnt dia sebok tanye bila nk update. hahaha

Lala said...

dear all, rasa macam takot ja.

kalau en shahril kurang selesa, lala menjadi silent reader anda semua lah ye! *senyum*

Lala said...

dear all, rasa macam takot ja.

kalau en shahril kurang selesa, lala menjadi silent reader anda semua lah ye! *senyum*

Lala said...

dear all, rasa macam takot ja.

kalau en shahril kurang selesa, lala menjadi silent reader anda semua lah ye! *senyum*

Miss Inaza said...

Hehe salam lala,

Ni ramai yang sama case.. my fiance tuk langsung tak tau pasal saya ada blog.. tapikan kite buka blog untuk share tips preparation perkahwinan, tips save budget apa..minta pandangan pembaca and all kan. Seronok dapat share2 cerita.. =) Doakan moga tunang lala tak suruh tutup blog yer so dapat keep blogging sampai ke anak cucu? hehe

Lala said...

inaza, i akan jadi silent reader u lah nnt eh kalau my fiance marah..huhu

Follow me, i'll follow back!