BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, July 20, 2010

Baju Bertunang Day


oops,
ini bukan baju bertunang cik lala.
ini sepatutnya baju bertunang cik lala.


ini baju kakak sebenarnya.
kakak yang tolong buat hantaran tu.
tapi disebabkan tak muat
dan cik lala nampak macam nangka yang tak wangi,
maka terus cari baju lain.



*siap dah ada veil tau*


lepas tu cari lak baju bertunang lain
nak cari kain untuk buat baju macam tak sempat dan malas,
maka carilah kat semua tempat.
dari subang jaya,
kuala lumpur,
ampang park,
ampang
cheras.



then dapat beli masa kat subang.
tapi dapat buduuuss dari kakak lala,
bila beli baju kat bawah ni..




sebab pertama,
warna putih.
sebab kedua,
bercorak.

jadi, baju ni akan jadi baju raya!
hehe
pujuk punya pujuk en shahril,
kena cari lagi baju bertunang.

at last, pergi plaza alam sentral.
kat situ berjumpalah cik lala
dengan baju bertunang idaman.
yang warna gold cream.

tapi gambar baju tu tak leh reveal lagi lah na.
dah settle Bertunang Day, cik lala tampal kat sini.
yeehaaa!!


11 comments:

mysarah said...

hi there. just found ur blog masa blogwalking. anyway, banyaknya baju tunang! buleh la pilih mana 1 berkenan. hehehe.

i linked u ;)

Lala said...

hai, mysarah.

memang banyak pilihan tapi tak muat dan tak sesuai aja..huhuhu
tapi takper, janji dah ada backup!hehe abis duet!

PurPLe LaDy AiFA said...

biase la tu cik lala.. mmg akan ade 2-3 nye baju sbb hal2 mcm nie.. aifa dlu baju nikah pon sampai 2 sbb tak ley nak decide mne satu nak pakai.. hehe

Lala said...

aifa: tulah ni baru baju tunang dah pening. belum nikah. aifa takper, baju nikah yang aifa sangat cantek tau!

ElyaElmo said...

dekat shah alam baju2 mmg murah2

LadY NatY said...

ok.. sesungguhnye adik baru taw sume2 ni.. congrats ya lala! bile kawen jgn lupe ajk adik occay! nak kad kawen jugak! hehe.. so happy for yeww~~~

btw, sape bakal penunang kamu tu? dulu2 x pnah dgr cite pun?? hurm..

Lala said...

elya: iye, baju dan butik pengantin pun puas hati.hehe

adek: igtkan nk bg adek surprise..hehe thanks,adek!

bakal tunang satu opis!hehe dulu tak cite, takot tak jadi.. masa adek kawen baru nk serius hehe

LadY NatY said...

owhh.. pndai berasia ekk? yg adik taw, shah yg lg sorg tu je.. huhu.. ke, adik yg bz sgt nk kawen smpai termiss story?? ;p

ok2, best of luck bebeh.. cadang nye, bile kawen? thn ni or thn dpn? ke.. suprise gak? hihi..

Lala said...

hehe.. adik busy sgt kot. gedix nak kawen. lagipun kan adek kene settle semua, yazid kat jeddah.

cadangnya?hehe surprise!! tunggu tunang dulu lah, kan bincang masa tunang..insyaALLAH, tahun dpn adek comey!

LadY NatY said...

gedix?? huhu.. ok.. adek suda terlupe kesibukan & keserabutan b4 kawen.. skang suda igt. mmg serabut! ;p

ok la.. jgn lupe jemput ok.. nnt upload gmbr byk2 taww.. congrats again! =)

Lala said...

ha, nnt lala lak serabut..hehe

ok, adek! pastilah lala jemput dong!

Follow me, i'll follow back!