BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, July 19, 2010

Cincin Bertunang & Rantai Tangan



akhirnya untuk Bertunang Day,
cincin emas telah dibeli..!


part yang kelakar seram,
beli dekat Wah Chan
http://www.wahchan.com.my/
ada promotion Buy 1 Free 1
stock clearance
kami pula beli cincin tunang yang free cincin merisik.
batak! (tamak!)
tak tau cincin merisik satu tu nak buat ape.


dan
kami juga beli rantai tangan!
untuk acara batal wuduk lepas nikah.
masa kami beli, emas rm143/g.
beli lambat mesti bertambah mahal.
tu yang beli siap2.


dan
kami juga beli cincin kawen en shahril
disebabkan en shahril sangat tak suka cincin,
maka hanya very simple cincin jadi pilihan
tapi kena tempah lain lah since cik lala nak batu kristal warna putih.
dan cincin itu cincin silver.
cincin yang selamat.


p/s: gambar takder sebab en shahril simpan semua.
kena simpan supaya lala tak curi-curi pakai.


p/s lagi: duet mas kawen tengah fikir nak beli ape. hehe


p/s lagi lah : tahukah kamu, sewaktu adam menikahi hawa,
maharnya ialah berselawat kepada Rasulullah S.A.W sebanyak 3 kali?

sweetnya...

4 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

duit mas kawen beli dinar emas je.. hehe harga emas tgh trn skrg, mmg ms terbaik membeli emas..

Lala said...

ha, macam aifa kan dinar emas. macam sweet ja! hehe
a good investment and boleh simpan sampai tua.

Q said...

lala, sennagnyer dah beli rantai tangan untuk nikah..im still searching..tangan kecik...huhuuh masa beli cincin pon mak aih punya susah..tapi nantii nak tunggu sale baru beli...go wah chan!!!hahah

Lala said...

hehe cari jangan tak cari, q!
gelang tangan tu, lala potong gak sikit. tangan pun kecik gak. yang cincin tu, wahchan tu boleh order yagn kecik. dun worry!

eh, kat pohkong pun cantek2 gak! tapi en shahril nak bagi gelangtangan utk nikah, jadi terima ja.!hehe

Follow me, i'll follow back!