BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Friday, April 8, 2011

Cake tier (Square-Shaped)

lihat gambar di bawah!
sebenarnya gambar ni antara salah satu gambar inspirasi
yang lala save
untuk cake masa Majlis kat Ipoh!

which is lots and lots of cupcakes!!
even on top pun a BIG CUPCAKE!
love it!


*tak ingat sumber*

ate, awak ni nak sangat ler review cake awak yang itu!
dengan vendor nyer sekali!
tapi awak tak berkesempatan lagi.
sebab tak dapat copy dvd awak  lagi!
kalau awak boleh sabor, kamu semua pun sabor lah ye!



anyway, post kali ni nak fokuskan pada cake tier tu!
selalu kita biasa dengan rounded cake tier kan?

apa kata try square-shaped cake tier?
awesome jugak!


kalau takder, pegi cari kayu,
tukang dan shelek!
*gelak*

cantek ho!

6 comments:

choclairissa @ intan said...

ade satu cupcake besar i nk recommend..i pernah tgk kt bisou klcc..rm150 seketul cupcake giant itu~

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

CUTE JUGAK CAM NI..KAN KANN

Reen Tart Nenas said...

cuppies tetap IN!

Yuna Heri said...

Comel! :D

iedchan said...

wah2...beshnye idea...heheh..cupcake comel dan sedapp...hehe..

i folo u k...:P

Fafau De Craft ( Zana ) said...

cantik laa..

Follow me, i'll follow back!