BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, October 27, 2010

Terharu nyer bila ada post khas untuk Lala- Thanks Cma!


ini Cma,
dan Din.
rasenya itulah sebabnya profile name dorang jadi
DinCma.
betul tak, dear?


*dorang ni mesti suka bergambar gile2*
credit: DinCma

petang-petang begini,
time nak kemas barang nak balik,
terbaca post khas untuk lala dari Cma,

oh, i sungguh terharu, u!
i rase mahu menangis terharu!
oh, i sudah menangis sekarang!
oh, tolong lap air mata i jap!


anyway, Cma,
thanks so much for the entry.

jadi, ini entry pula untuk membalas budi.
Cma sangat sweet.
Cma ni macam baru berjinak-jinak blog.
tapi Cma dah bercinta hampir 6 tahun lebih dah dengan cintanya!
hebat!

and lala jadi follower no 2. 
haruslah support B2b kan?

jadi, yang lain.
ramai-ramai baca and komen blog Cma

dan pastinya entry khas untuk lala

mari kawan-kawan, singgah!

4 comments:

.::DinCma::. said...

yahh! kredt to lala..
he3..suka2! tQ lala..
ya DinCma tu dr nama sy Cma n my bulat Din..he3

anaztasias einz said...

hehehe saya dah singgah =)

R-YuzSha said...

Hye.. me singgah visit ur blog..
Kte R-YuzSha.. Salam Perkenalan.

Lala said...

Cma: ha, dah agak mesti gabung nama! hehe thanks to Cma buat post utk lala

Nora: ha,singgah lagi..hehe

R: hai dear. lala dah singgah blog u.comey!

Follow me, i'll follow back!