BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, October 26, 2010

Nak bagi aper kat tetamu ha?lala dah decide separuh!


tengok gambar dulu.






ini adalah gambar hiasan dari puan punyer blog.
eh, tapi memang lala decide nak bagi ini.
Personalized Chocolate Wrapper.

di bawah contoh-contoh produk: yang design besar punyer




yang buat lala jatuh cinta adalah di belakang chocolate itu.
kalau boleh tulis aper yang kita nak, lagi best kan! takper, nanti lala kautim dengan puan punyer blog.






ini pula design kecik sikit, tapi stil comey ho!


selain daripada itu, lala juga tempah Wedding Banner dari Qisdhi, di bawah contoh yang sangat comey!




dan sangat malas nak buat sendiri, dengan Wedding Ceremony Direction Poster pun nak tempah kat qisdhi!
*kau memang pemalas, lala. orang lain semua DIY*



dengan bangganya, lala dah bayor deposit.
this is one of my favors nanti kot.
sekarang pun tengah fikir nak bagi apa lagi.
maklum lah, sekarang ni, kalau dapat coklat sahaja,
"kedekut punyer pengantin, bagi chocolate ja"

p/s: semua di atas adalah contoh, design semua lala tak decide lagi.
cuma nak lock harga best ja!hehe

p/s lagi: lala bagi yang kecik aja. yang besar untuk family laki ha.
yang datang kenduri nanti, jangan nak tuntut yang besor lak!

p/s lagi dan lagi: harga dekat Qisdhi sangat ok! cheaper than others yang offer services yang sama.
*dah survey banyak-banyak dah* termasuk lah banner tu! Qisdhi jugak sangat2 efficent and effective.
bagi emel satu, dia balas dengan sangat buat kita senang hati. nice kan orangnya. dan PR sangat bagus.
tengok dekat komen2 customer dia pun banyak puji. tapi takper, kite tunggu hasilnya nanti!



Create your own banner at mybannermaker.com!





9 comments:

TheBubblyMe said...

Menariknyer Lala! Thanx for sharing =D.

Lala said...

ha'ah, menarik. and lala rase affordable jugak!

Anonymous said...

babe, ada b2b yang ada kisah dengan Q ni. jap, i cari link and kasi u.

mizz sue said...

tenkiu bg info..tibe2 suke la bertaut hati...

Lala said...

anon: oh, apekah?

sue: ha, comey kan? hehe lala suka gak!

Anonymous said...

check here:

http://sweetbite87.blogspot.com/2010/06/geram-terasa-diri-telah-tertipu.html

http://sweetbite87.blogspot.com/2010/06/b2b-semuatolong-bantu-saya.html

hopefully, u hati-hati ok.

Lala said...

oh, thanks anon.
takper, maybe i can give her a chance to fix everything and make things better semula.

oh, i hope semua akan ok.

WillBe.Mrs said...

Nom..Nom...nom...cokelat...!

Lala said...

yay! mesti suka coklat ya!

Follow me, i'll follow back!