BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Wednesday, January 12, 2011

Wedding Sign

Wedding Sign diletakkan di kawasan berlangsungnya Berkahwin  Day anda.
akan nampak lebih chantek gila kalau Garden Wedding lah kan...

ada signage untuk
Photo Booth
Food
Guestbook Area
Reception
Parking








nak buat kat rumah pun boleh ape.
yang penting, kreatif!
kan?


8 comments:

"cikkin" said...

yupp cik lala..yang penting kratif..!! hehe
tp kalo no point kite buat tu..baek jgn kan..nnti bulih mencacatkan permandangan.. =)

Dita Lolita said...

btol3!heheheheheh

Lala said...

cikkin! tepat sekali. kalau yg betul rajin, dan berniat utk bantu tetamu pergi mana dalam sign tu, totally recommended!!hehe

dita! setuju jugak!

cikFM said...

setuju cik lala!!.. akan dipertimbangkan.. ehehe.. (kalau cukup mase la)

Lala said...

hai cikFM. tepat! kene guna banyak masa nk buat wedding sign ni!Heee

Miss Marea said...

best la idea ni lala..i suka yg 1st tu..hik hik...

Syima Syaz said...

saya mesti pilih!

MIZZ SUE said...

hai lala..kad awak dah sampai..insyallah su dtg yg kat LLm..sebab dkt ngan su je..hihi

Follow me, i'll follow back!