BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Friday, October 22, 2010

Guest Book or Guest Note?

di malam hari ni,
terjumpa sesuatu dan tersedar sesuatu.

tengok di bawah,



salah satu creation Martha Stewart untuk buat Guest Table.
tapi diletakkan secara nota kecil untuk Pengantin.

nota kecil pula diletakkan dalam balang kaca.
comey jugak kalau nota kecil tu diletakkan dalam kotak macam kat bawah kan.




hmm..
tu yang lala jumpa.

yang lala tersedar, lala perhatikan kebanyakan B2B,
semuanya ada project DIY kan.
lala ja kot yang tak pernah terfikir nak buat.
tangan lala ni tak kreatif dowh!
*gelak*


p/s: konon nak try buat Guest Table dengan Guest Note sendiri!

5 comments:

misz_atiey said...

22 aty ske.. but if Guest Book ..snang sket simpan.. ;)

Lala said...

a'ah kan..sng nk baca balik jugak kan!

anaztasias einz said...

saya prefer guest book. kalo guest note boleh juga nanti kemudian tampal dalm buku hehe

Lala said...

tulah, nnt berterabur lak note tu kan!

misswhatever said...

menarik laa...
nnti dorg dah tulis tampal saja dlm buku.. sama jugak macam guest book..
at least cm note.. ramai2 ley isi dlm satu ms.. kalau guest book.. kena q plak ahhaha

Follow me, i'll follow back!