BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Saturday, August 28, 2010

Handmade Wedding Card

pada sesiapa yang suka handmade wedding card,
boleh cuba-cuba tengok kat sini.
sangat cantek.
harga = affordable.







paperthrill totally a favorite.
kalau tengok pada portfolio paperthrill ni,
kebanyakan customer is non-malay.
maybe sebab non-malay selalu order wedding card dalam lingkungan 300-500.
betul ke?






http://creative-crafters.blogspot.com/

yang berminat, handmade wedding card,
yang ala-ala cartoon.
rasanya dekat creative-crafters ni, boleh customize sendiri.













http://ilikecard2.blogspot.com/

this is totally one of favorite jugak.
ilikecard.
memang jadi i like ilikecard. *gelak*
harga kat ilikecard sangat-sangat afforable.
dah bukak studio dekat Platinum Walk.
seriously, pergilah tengok.












http://cupcakecraftandcard.blogspot.com/


but then,
this is my favorite.
all the design is so vintage.
tidak pernah satu pun kad yang mengecewakan.
not even one of their handmade card yang tak mindblowing,
tapi segala jenis card, dorang buat menawan.
sape yang banyak duet, boleh order tri-shutter card untuk wedding.
tri-shutter card = buat air liur leleh.
kalau dorang open order lah.
lala pernah order card dekat dorang,
(fadzni + azilah) - they're so friendly + nice!


happy wedding card surveying day!


5 comments:

Nora a.k.a Aira said...

cantik lah ! suke suke suke =)

aziraarif said...

sume cntik...my card plak cost only 55sen je..murah kan...tp tak secantik di atas

Lala said...

nora : lala pun suka, yg jenis handmade nih.

azira : share lah, lala pun nak cari yang murah2 ja ni.hehe

ElyaElmo said...

mahal tak agak2 kad ni yeh....
cantik mmg cantik dah.....

Lala said...

ada yg mahal. ada yg berbaloi2.

tgk link dorang. ada yg dh letak harga. lala tak berapa lah nk kata, tkot dorang bagi harga lain ka. try lah tny quotation eh dear.

Follow me, i'll follow back!