BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Tuesday, August 24, 2010

Bride & Groom T-shirt



pergi link ini
Q & A
untuk dapatkan yang seperti di bawah.




once a Queen, always his Queen





once a King, always her King


source : Q & A


Lala sudah.
kamu?


12 comments:

Nora Anne Burn said...

cantek la! ;) i loike!

Lala said...

cepat order dear..hehe

Nora a.k.a Aira said...

cantik sangat. but nora still suka ayat groom dan bride haha =)

Lala said...

betul. yg bride and groom tu lagi comey. tapi takder amik order dah.
yang ini pun comey!hehe

Qaseh Qidzizie said...

Cantik!!!!! sukeee!!!!

Lala said...

cantik kan. tu sebab kene grab satu!

fia said...

berapa price dia ya...

fia said...

berapa price dia ya...

fia said...

berapa price dia ya...

Lala said...

fia: lala order aritu, rm65 ja termasuk delivery. dapat sepasang tu. ok lah.

masmOna said...

lala..betul ke yg bride & groom tu dah tak leh order? yg tu macam sgt cute. tpi yg ni pun cute jugak!

Lala said...

ha, yg bride n groom tu katanya, sudah tak ambil. tapi just wait for another lah. katanya nnt mahu bukak order baru.
so kena stay tuned!hehehe

Follow me, i'll follow back!