BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Sunday, July 4, 2010

Bertunang Day III

this week nak balik ipoh
nak settlekan mane yang perlu disettlekan.
walaupun kebanyakan persiapan dilepaskan tanggungjawab
pada mak, dan kakak-kakak,
cik lala still nak tengok apa hasilnya.
konon, nak follow up lah ni.


catering - settle
hantaran - separuh settle (my sis punya keje)
hiasan umah - settle ( mak punya keje)
make up segala bagai - ni lah nak disettlekan
nak cari mane yang bagus ntah kat ipoh tu.


mak cik lala kata sarung cincin dalam bilik saja,
dan duduk diam-diam atas tilam tradisi
macam kakak-kakak cik lala dulu.
nak demand pelamin kang, majuk mak cik lala.
sebab tilam tu arwah opah yang buat.
jadi, appreciate arwah opah yang tak sempat
nak tengok cik lala tunang dan kawen ni.


baek!
cik lala ikot saja.


jadi, macam seram juga nak bertunang ni!
lagi sebulan lebih.




en shahril kata,
"macam tak percaya ja kite nak bertunang dah"

2 comments:

ElyaElmo said...

babe!! gudlak...jgn menggigil masa future MIL sarungkan cincin k :D

Lala said...

ngee...seram lah!
baru nk bertunang..hehe

Follow me, i'll follow back!