BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, February 21, 2011

Kasi satu gambar kat korang!

dah lebih 2 minggu menjadi wifey to my hubby!
En Mohd Shahril Samad.


hubby lala pun dah restu lala tulis blog ni,
dah cerita semua pasal blog ni sebelum kawen aritu.
Lala : boleh sambung tulis blog?
Shahril : tulis lah. kumpul duit banyak-banyak.
*gelak*


Aku lemah tanpa kamu
Ku ingin mu dampingiku
Aku fahami aku bukan terbaik tuk dirimu

Sampai Syurga ku menunggu
Sampai Syurga ku cintamu

Hanya Kamu

Faizal Tahir - Sampai Syurga

Lagu ni memang sentiasa jadi lagu lala untuk my shahril!

12 comments:

Cik Puan Syafa said...

congrats to both of u!semoga kekal hingga ke akhir hayat amin~

Miss Ran said...

wa i like org br kwen ni

i.b.t.i.s.a.m~ said...

congrates dear~~~!!
waa... mcm xsabar nk tawen plok..
aipp.. berangan ag cik tie...

Syima Syaz said...

lala..sorry sangat2 tak dapat datang lala kahwin.ada hal pulak time tu..last minit..sorry ye dear..dah tgk gambar dari blogger lain.sgt cantik...=)

Eamy said...

salam...puan lala....cngrats 4 the wedding,,,,skrg kite dh brtukar status kan,..byk bnda yg sy nk tulis...tp nape la asik bz je...smpai nk upload pic wedd sdri pun smpai xde masa,,,oh..kerja,,,kerja,,,pas kwen ni ase cm nk brenti kje...hiho,,,,,sengal tul...jeles lak tgk blog kwn2,,,semua rajin2 update kn...gtahu tips skit hihhiihiii

MIZZ SUE said...

semoga sampai syurga

farahfatihah said...

congrats!! acececece sweett!!!

ayin said...

lega kan?mjls dh selesai setelah berbulan2 buat preparations.smg bhga hendaknya.

Xora said...

lala. mohon diampun beribu ampun mantan permaisuri... saya tak dapat datang ke majlis lala (even saya yg antara teruja nak isi borang alamat dulu T.T) pasal ada kenduri saudara belah suami.. LLM tu dekat amat, tapi tak dapat gi.. tensi tensi

K.I.N.A said...

lalaaaaaa..cpt2 update..xsbr nk tgk byk gmbr2..

~ mizzAmy ~ said...

sweet.... betul jugak, nak blogging kena mintak restu suami kan?

Lala said...

thanks dearies! yg dpt hadir tu, lala happy giler dapat tgk korang!hehe

cik syafa, miss ran, ibtisam, eamy, miss sue, farah, ayin, kina ; thanks tau korang! doakan kami bahagia!hehe

xora & syima: it;s okay, ada masa atau kenduri b2b yg laen, kita jumpa lagi!!!hehe

amy: iye, lala mintak izin dulu. takot hubby tak suke kite cerita. jadi, ni dah dpt kelulusan penuh! weee!!

Follow me, i'll follow back!