BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Friday, December 3, 2010

DIY: Paper Vase Favor Bags

mungkin ramai bride-to-be yang guna paper bag ini
untuk wedding favors kan.
jadi, ini idea untuk kamu semua yang guna paper bag ya.

ni pun lala terjumpa di 
sekali kawen, kena perah gila-gila lah.














nampak senang dan comel!

p/s : kenapa agak susah nak cari paper bag berwarna ya?
selalu jumpa yang brown paper bag sahaja.

15 comments:

eyanne said...

oversea je byk kaler2! kt cni de white & brown je huuhu

.::DinCma::. said...

belum masanya utk paper bags color2 keluaran m'sia..he3

menarik gak DIY nie..
so jom kita ramai DIY paper bag..

ShazlinaSaad said...

menarik2..baru terpk nk buat paper bag brown tu ..tp tak tau macam mana nak mencantikkannya..huhu

R-YuzSha said...

comelnyer...

R-YuzSha said...

Found colored paperbag dekat Great Easternmall partyshop tapi nama kedai ingat and dekat daiso ade jugak paperbag color tapi ade corak-corak.. yang plain color takde..

cha said...

comel la cuma nak buat tak brp rajin huhu

fati said...

wahhh!! DIY memang kena rajin-rajin :P thanx for sharing, sila lah share lagi ;)

Rilla said...

Rilla suka amat lah yang ni *.* Thanks for sharing dear

Lala said...

hai fwen! lala terjumpa ni. comey jugak kan. kalau dapat yg berwarna, lagi cun! thanks to R-Yuzsha.jom cari!

anaztasias aira said...

saya suka idea penyepit tu love it !!

Lala said...

nora: agak2 makan kos tak penyepit tu?huhu

luvira said...

suke idea paper bag nih..tapi mak ira tak suke..alar...;(

sedey sebab tak dapat realisasikan ape yang ira suke..tapi mak punye pasal, ikutkan aje lar

Lala said...

hai luvira! lala pun suka, tapi en shahril tak suka.huhuhu tu kene berkorban jugak. berkorban lah kite sama2..hehe

nYomeL said...

Lala! This is very nice!
Kalo wat jadi paper bag utk kasik adiah birthday or wedding or what so ever pun bleh jugak.. kann..??

hehe! thanks for sharing btw!

Lala said...

hai nyomel. a'ah, comey jugak kalau bagi hadiah! nyomel bijak!hehe
at least tak perlu lah buat utk 1000 pieces kan> nice!

awesome!

Follow me, i'll follow back!