BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Saturday, October 9, 2010

King & Queen Tshirt dari Q&A dah dapat.


dengan segala hormatnya,

dipersembahkan.....

(drum rolls)


baju King & Queen telah selamat sampai!

*lala lompat sampai pusing-pusing*




sampai gambar pun dah berpusing.

dari Q & A
http://itstimeforqanda.blogspot.com/


ada sehelahi kertas yang Qistin explain tentang kekurangan Tshirt ni.
tapi ok. lala dan en shahril ok aja.
malahan, en shahril dah excited sangat.
dapat surprise ni.
dan, dan.
nak rasmi masa honeymoon nanti.
oh,yah.
Qistin siap bagi coupon 10rm sebagai ganti rugi.
hm, tak sabar nak beli baju kat Q & A lagi.
Qistin such a great person.


3 comments:

Nora Anne Burn said...

u..kt mane i nk wat baju cmni jgk..??

Lala said...

dear,
dekat sni

http://itstimeforqanda.blogspot.com/

ada banyak tshirt for bride and groom.nanti ada produk baru lagi.

mizz sue said...

bestnye,,,nak jugak lah

Follow me, i'll follow back!