BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Monday, August 2, 2010

Free Thank you Tags (Done by Sya)

berikutan entry dari Sya, iaitu 'Free Thank You Tags', cik lala menjadi orang tergedix nak benda-benda free ni.


at first, untuk muffin (doorgift) bagi Bertunang Day, cik lala memang just nak letak
bunga kecik (yang tak beli lagi) sebagai hiasan kat bekas muffin tu.
even thank you tags pun cik lala tak terfikir nak buat.
sebab? tak sempat.
keje agak menimbun, visit merata dan serah bulat-bulat dekat family lala.
jadi, expectation tak tinggi untuk Bertunang Day,
just mahu cincin.
eh, tak.
mahu jadi tunang en shahril
we're just one step closer, kan dear?


berbalik pada tajuk entry,
disebabkan sya (yangsangat baek hati) nak bagi free thank you tags nilah,
buat cik lala nak jugak.
walaupun in the beginning, kami emel-emel, sya nak bagi about 20 tags.
ok jugak, hanya untuk family en shahril nanti.


surprise, bile sya prepare about 50+ untuk cik lala. suka dah ni! tapi yang doorgifts yang lain, still dapat bunga kecik ya.
dan cik lala suka sangat free thank you tags tu!! like seriously comey.
thanks sangat sya!
cik lala bagi chocolate kat sya, appreciation kat dia.hehe

*hasil*

status sekarang : baju tunang hantar kedai, betulkan sikit. hantaran tak siap lagi. ish, last minit punyer keje ni. kena gabra tak ha? Bertunang Day lagi 4hari.

5 comments:

TheBubblyMe said...

sgt cumels tq tag tuh! =D good luck dear! another 3 days to go. selamat bertunang in advance!

Lala said...

thanks, dear..!
doakan lancar segala eh..

thank you tags tu ader 50+, jadi org bertuah ja lah yg akan dpt..!hehe

Sya Sakura said...

heheh.. tq cik lala sebab membuat entry special.. terharu sgtt ohh!! hehe.. thanks kat lala sbb sudi jumpa sya n sudi terima tags tu.. *hugs*

ElyaElmo said...

cik lala!!!semoga berjaya k....
nnt mesti sgt nevesssss!!~

Lala said...

thanks semua!

sya: lala kire ada 70+ tau!ngee, bertuahnye lala..!

elya: a'ah, neves, neves.sakit perut..hehe

Follow me, i'll follow back!