BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heartbeat (Lebih Awesome dari Nuffnang??)

Pages

Thursday, July 15, 2010

Berangan mengenai Wedding Dress


beberapa jam ini,
sangat rajin menelaah internet, nak tengok wedding dress yang cantek.

tengok dekat sini
http://muslimbridalwear.blogspot.com/

dan

http://www.weddingproposalsite.com/

tak berapa banyak koleksi,
tapi boleh lah 'jalan-jalan blog'

antaranya cantik.



winter white wedding dress
macam labuh sangat kan.
takot tenggelam sebab pendek.


seterusnya,



slinky silver wedding dress
yang ini suka kerana warnanya
cik lala suka warna silver macam ni.
bila theme silver pink ni tak jadi masa tunang ni,
ambil jadi theme masa kawen belah ipoh boleh?


seterusnya,



classic red sash on white wedding dress
kombinasi putih merah yang sangat menawan.
untuk nikah cantek?
tapi mungkin merah itu adalah hand bouquet?


seterusnya,



yang ni, cik lala buat kelakar seram.
teringin pakai kot panjang
ngee!


seterusnya,




pale blue wedding dress
warna biru ni cantek juga kan.
sebab sangat damai dan lembut.


seterusnya,




modern trendy blue wedding dress
kombinasi warnanya cute juga kan?
boleh pakai shawl untuk cover seksi.
hehe

seterusnya,



egyptian wedding dress
cantek di atas pinggang tu
apa nama ntah.
tapi nampak simple and nice aja.


seterusnya,
dan yang paling cik lala suka dan
tak leh bernafas.




chic blue wedding dress
paired with matching cardigan
nak buat kelainan pakai cardigan masa kenduri kawen boleh?
nampak sweet pulak.

p/s: tunang belum lagi tapi dok fikir Berkahwin Dress?
takot jadi macam Bertunang Day
cari baju warna silver tak jumpa dan nak buat tak sempat.
rasanya nak pilih baju dulu bagi menyelesaikan warna theme
then segala persiapan kawen akan bermula..!
oyyes!

updated:

p/s lagi: ada satu website ni, design muslim bridal wear juga
yang sangat menawan tapi cik lala macam tak sampai hati nak copy and paste
sebab cantik sangat
dan rugi tengok gambar tu kecik
dan cantek giler kalau tengok gambar besar-besar kat website tu.

tengoklah kat sini tau!

http://www.stylecovered.com/2009/07/13/muslim-bridal-wear-part-1/

http://www.stylecovered.com/2009/07/22/muslim-bridal-wear-part-2/

http://www.stylecovered.com/2009/07/28/muslim-bridal-wear-part-3/

warna + style sangat menawan kan?kan?


3 comments:

ellfazira© said...

the 3rd one is classy..me likey ;)

Lala said...

puteh ja kan. tapi still naek sebab ada bunga merah tu agaknya kan.comey.comey.

Lala said...

puteh ja kan. tapi still naek sebab ada bunga merah tu agaknya kan.comey.comey.

Follow me, i'll follow back!